fák
Salakanyagoktól

A tökéletes béltisztítás

 

BéltisztításBélrendszerünk egészsége: napjainkban, sajnos nagyon sok ember küzd, különböző bélproblémákkal. A bélbetegségek, szinte nép betegségnek számítanak napjainkban, melyben sajnos minden korosztály érintett. Ennek nagyon sok oka van, illetve nagyon sok minden él befolyással minderre. Az emberek szociális helyzete. A rohanó életmód, melyet folytatnak. A nem megfelelő táplálkozás, az egészségtelen étkezés, és nagyon sok egyéb befolyásoló tényező játszik ebben nagy szerepet. De talán az egyik legfontosabb, mely a bélproblémák fő okozója, az egészségtelen, a rendszertelen étkezés. Az emberi szervezet számára nagyon fontos, a megfelelő mennyiségű tápanyag, folyadék, vitamin bevitel, napi szinten. Ezt nagyon sok ember nem tartja szem előtt, csak abban az esetben kezdenek el észlelni ebből valami is, amikor már tünetek jelentkeznek.

 

- Bélproblémák, napjainkban,

Béltisztításnagyon magas számot mutatnak. Különböző bélproblémákkal fordulnak ovoshoz az emberek, nagyon sok féle betegséggel találkozhatunk manapság. Például az irritabilis bél szindróma ibs, a Crohn betegség. Nagyon sokan nincsenek tisztában a ténnyel, miszerint egy egyszerű béltisztítással, könnyedén elkerülhetők lennének a betegségek. Minden ember számára a legfontosabb az egészsége. Azonban, az egészségünk csak abban az esetben tartható szinten, ha a bél rendszerünkben minden rendben van!

 

 

 

- Tegyünk érte!

Mi magunk is nagyon sokat tehetünk egészségünk hosszú távon való megőrzése érdekébe. Az első és legfontosabb, a béltisztítás. Itt kezdődik minden. A sok éven át lerakódott méreg anyagot ugyanis célszerű egy évben, minimum kétszer kiseperni, eltüntetni a szervezetünkből. Mint az köztudott, a bélfalon nagyon sok olyan anyag lerakódhat megtapadhat, mely hosszú távon nincs éppen kedvező hatással a szervezetünkre az egészségünkre. Nagyon fontos, hogy tegyünk azért, hogy ezt a nagy mennyiségű lerakódott salakanyagot mielőbb eltüntessük a szervezetünkből.

 

Valahányszor elkezdem, mindig rögtön érzem a jótékony hatását.

Már-már törzsvásárló vagyok, harmadszor végzem el a kúrát. Előtte próbálkoztam más termékekkel is, de ez vált be legjobban, ezt szeretem leginkább. Különösebb problémáim nem voltak, de igyekszem figyelni az egészségemre, és megtenni, amit lehet. Tudom, hogy az évek alatt óhatatlanul felgyűlnek a méreganyagok a szervezetünkben, a salak lerakódik a beleinkben, és ezek később mindenféle bajokat okoznak.

 

- Tegyünk ellene!

Tegyünk a sok lerakódott méreg anyag ellen, vagyis törekedjünk arra, hogy a szervezetünk a bélrendszerünk a lehető legnagyobb mértékben megtisztuljon. A béltisztítás nagyon fontos minden ember életében, hiszen ennek segítségével könnyedén megszabadulhatunk azon salakanyagoktól, melyek maguktól, segítség nélkül nem szabadulnának szervezetünkből. Ha nem működik megfelelően a bélrendszerünk, akkor nagyon sok betegség kialakulhat a testünkben. Fontos, hogy minden apró tünetre oda figyeljünk, hogy meggátoljuk a betegség kialakulását.

 

- Ép, tiszta bélrendszer, ép test.

BéltisztításA béltisztítás nagyon fontos, hiszen segítségével megszabadulhatunk a bélrendszerünkben lerakódott méreganyagtól, a lerakódott salaktól, az élősködő parazitáktól. A béltisztítás elmaradása komoly gondot okozhat a szervezetünkben. Ha ép és tiszta a bélrendszerünk, akkor azonban nem kell tartanunk mindettől!

 

 

- Befolyásoló tényezők:

BéltisztításA nem megfelelő, egészségtelen táplálkozás, a zsíros és fűszeres ételek. A tartósítószerben, és adalékanyagokban gazdag ételek fogyasztása. A nagy mennyiségű cukor. A rendszeres és egészséges táplálkozás az alapja mindennek!

 

 

 

- Fontos a rostanyagokban gazdag táplálkozás,

Béltisztítás

melyek elősegítik a természetes bélműködést, és tökéletes emésztést biztosítanak mindenki számára. Ha választ kellene adni arra, hogy milyen ételekben találhatunk megfelelő mennyiségű rostot, akkor bizony nagyon széles paletta sorakozna fel. Azonban a megfelelő rost bevitelt nem tudjuk csupán egyetlen növénnyel, étellel megoldani, kivitelezni, komplexebb megoldásta lesz szükségünk! Találnunk kell egy olyan készítményt, melyben nagy számban megtalálható az élelmi rost, mely elősegíti az emésztést, a megfelelő bélmüködést. Mi segíthet ebben? Édeskömény, almarost, narancs rost, és nagyon sok további összetevő, melyet, ha ide kattint, akkor megtalálhat egyetlen termékben is! Ismerkedjen meg Ön is a Vitaland Clean Inside Rost kiegészítővel, mely segítségére lehet a normál bélműködés kialakításában, illetve a béltisztításban. A Clean Inside béltisztító rost, 20 féle növényi rostot tartalmaz. A húsz féle növényi rost egy része oldódó, a másik része nem oldódó. A vastagbél hatékony tisztításában tökéletes segítség lehet számunkra, hiszen megakadályozza, hogy salak anyag rakódjon le a bél falra, ez által biztosítva a tökéletes bél működést számunkra. Az összetvők között, megtalálhatjuk, a következőket: Psyllium rost, alma-rost, fiber-aid, lenmag, zöldalma-por aroma, inulin, narancs por, narancs rost, édeskömény mag liszt, aloe vera, kombucha gomba, kurkuma, pecsétviasz gomba, grapefruitmag liszt, édesgyökér örlemény, papayagyümölcs liszt, ánizs, bio spirulina alga, alma-pektin és stevia.

Nagyon fontos, hogy, a Béltisztító rost kiegészítő segítségével az emésztőrendszer könnyedén megszabadul a mérgektől és a nyálkás salakanyagoktól, ez által emésztőrendszerünk visszatér az eredeti kerékvágásába.