fák

Béltisztítás: miként szabaduljunk meg
a salakanyagoktól

A tökéletes béltisztítás

Béltisztítás-1

Napjainkban sajnos igen sok ember küzd különböző bélproblémákkal. A bélbetegségek szinte népbetegségnek számítanak, melyben sajnos minden korosztály érintett. Ennek számos oka van, s több dolog befolyásolja. Ilyen például az emberek szociális helyzete, a rohanó életmód, a nem megfelelő étkezés, egészségtelen táplálkozás  és még nagyon sok egyéb tényező. Ám talán az egyik legfontosabb, mely elsősorban kiváltja a bélproblémákat, az egészségtelen, rendszertelen táplálkozás. Az emberi szervezet számára nagyon fontos a napi szintű, megfelelő mennyiségű tápanyag, folyadék, vitamin bevitel. Sokan sajnos nem tartják ezt szem előtt, csak akkor kezdik észrevenni, hogy gond van, amikor már tünetek jelentkeznek.

 

Bélproblémák, napjainkban

A bélproblémák száma igen magas. Különböző fajtáikkal fordulnak orvoshoz az emberek. Gyakori az Irritábilis bél szindróma vagy IBS és a Crohn betegség. S sokan nincsenek tisztában azzal, hogy bizony egy egyszerű béltisztító segítségével könnyedén elkerülhetők lennének a betegségek. Minden ember számára fontos az egészség, az viszont csak akkor tartható megfelelő szinten, ha bélrendszerünkben minden rendben van.

 

Tegyünk érte!

Egészségünk hosszútávú megőrzéséért mi magunk is nagyon sokat tehetünk. Az első és legfontosabb a belek tisztítása. Ezzel kezdődik minden. A sok éven át lerakódott méreganyagot célszerű egy esztendőben minimum kétszer „kiseperni”, eltüntetni a szervezetünkből. Mint ismert, a bélfalon nagyon sok olyan anyag lerakódhat és megtapadhat, s ez hosszútávon nincs kedvező hatással a az egészségünkre. Nagyon fontos tenni azért, hogy e nagy mennyiségű lerakódott salakanyagot mielőbb eltüntessük a testünkből egy alapos béltisztítás segítségével.

 

Valahányszor elkezdem, mindig rögtön érzem a jótékony hatását.

Már-már törzsvásárló vagyok, harmadszor végzem el a kúrát. Előtte próbálkoztam más termékekkel is, de ez vált be legjobban, ezt szeretem leginkább. Különösebb problémáim nem voltak, de igyekszem figyelni az egészségemre, és megtenni, amit lehet. Tudom, hogy az évek alatt óhatatlanul felgyűlnek a méreganyagok a szervezetünkben, a salak lerakódik a beleinkben, és ezek később mindenféle bajokat okoznak.

 

Tegyünk ellene!

A lerakódott méreganyagokkal szembe kell szállnunk. Törekedjünk rá, hogy bélrendszerünk a lehető legnagyobb mértékben megtisztuljon. A méregtelenítésminden ember életében lényeges, mivel a segítségével könnyen megszabadulhatunk azon salakanyagoktól, melyek maguktól, segítség nélkül nem távoznának szervezetünkből. Ha nem működik megfelelően a bélrendszerünk, nagyon sok betegség alakulhat ki a testünkben. Fontos, hogy minden apró tünetre odafigyeljünk, s meggátoljuk a különféle kórok kialakulását.

 

Ép, tiszta bélrendszer, ép test.

A béltisztító beiktatása nagyon fontos, hiszen segítségével megszabadulhatunk a bélrendszerünkben lerakódott méreganyagtól, a lerakódott salaktól, az élősködő parazitáktól. A belek tisztításának elmaradása komoly gondot okozhat a szervezetünkben. Ha ép és tiszta a bélrendszerünk, nem kell tartanunk mindettől!

 

Befolyásoló tényezők:

Béltisztítás-2A tiszta bélrendszer ellensége a nem megfelelő, egészségtelen táplálkozás, a zsíros és fűszeres ételek, a tartósítószerben és adalékanyagokban gazdag élelmiszerek fogyasztása, a nagy mennyiségű cukor. A rendszeres és egészséges táplálkozás mindennek az alapja!

 

 

 

Fontos a rostanyagokban gazdag táplálkozás

Béltisztítás-3

A rostanyagokban bővelkedő ételek segítik a természetes bélműködést és tökéletes emésztést biztosítanak mindenki számára. Hogy milyen ételekben találhatunk megfelelő mennyiségű rostot? Igencsak széles a paletta. Azonban a megfelelő rost-bevitelt nem tudjuk csupán egyetlen növénnyel, étellel megoldani.

Komplexebb megoldásra lesz szükségünk! Olyan készítményt kell találnunk, melyben nagy mennyiségben megtalálható az élelmi rost: ez elősegíti az emésztést, a megfelelő bélműködést.

Mi segíthet ebben? Az édeskömény, almarost, narancs rost, és nagyon sok további összetevő, melyet, ha ide kattint, megtalálhat egyetlen termékben is! Ismerkedjen meg Ön is a Vitaland Clean Inside Rost kiegészítővel, mely segítségére lehet a normál bélműködés kialakításában, illetve a béltisztításban.

A Clean Inside® béltisztító rost, 20 féle növényi rostot tartalmaz. Ezek egy része oldódó, míg a másik nem. A vastagbél hatékony tisztításában tökéletes segítség lehet számunkra, hiszen megakadályozza, hogy salak anyag rakódjon le a bélfalra, biztosítva ezzel a tökéletes bélműködést számunkra. Az összetvők között megtalálhatjuk a következőket: Psyllium rost, alma-rost, fiber-aid, lenmag, zöldalma-por aroma, inulin, narancs por, narancs rost, édeskömény mag liszt, aloe vera, kombucha gomba, kurkuma, pecsétviasz gomba, grapefruitmag liszt, édesgyökér őrlemény, papayagyümölcs liszt, ánizs, bio spirulina alga, alma-pektin és stevia

Nagyon fontos, hogy, a Béltisztító rost kiegészítő segítségével az emésztőrendszer könnyedén megszabadul a mérgektől és a nyálkás salakanyagoktól, ez által emésztőrendszerünk visszatér az eredeti kerékvágásába.

Forrás:
https://www.meregtelenites-beltisztitas.com