fák
Béltisztító kúra fontossága

Béltisztító kúra fontossága

 

Kulcs az egészséghez, a tiszta bélrendszer!

 

Minden ember kiemelt figyelmet fordít a külseje tisztán tartására. Minden nap fürdünk, mosakszunk, megmossuk a hajunkat, a fogainkat, de vajon a belsőnkre is kellő figyelmet fordítunk?

 

- A béltisztítás, egy béltisztító kúra kivitelezése,

Béltisztító kúranagyon fontos minden ember számára. Mivel minden tápanyag a bélrendszerbe távozik, és jó esetben majd kiürül a szervezetből, nagyon fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk arra, hogy mit is eszünk. Nagyon fontos, hogy mindig az egészséges táplálkozásra törekedjünk, hogy nagyon sok vitamint, és ásványi anyagot vigyünk be a szervezetünkbe. A rostban gazdag ételek sem elfelejtendők, hiszen megkönnyítik az emésztést. Ha nem táplálkozunk megfelelően, akkor sajnos számolnunk kell azzal a ténnyel, hogy előbb, vagy utóbb valamilyen módon, szervezetünk megbosszulja mindezt, és sajnos, gyakran előfordul, hogy mindez nagyon komoly betegségek formájában történik. Akárhogy is szeretnénk, akár mennyire is egészségesen táplálkozunk, sajnos akaratlanul is nagyon sok méreg anyag kerül a szervezetünkbe, melyet célszerű kitisztítani évente, legalább két alkalommal. A béltisztító kúra, nagyon fontos szerepet tölt be, ugyanis, a sok éven át lerakódott salakanyag, amennyiben nem teszünk ellene, a szervezetünkben marad, és letapad a bélfalra, ami különböző kellemetlenségeket eredményezhet!

 

- Béltisztítás napjainkban…

Béltisztító kúrama már számtalan módszer ismeretes a béltisztításra. Nagyon sok információ áll rendelkezésünkre ezzel kapcsolatban. Ha jól belegondolunk, akkor az egészséges életmódról, nap, mint nap hallhatunk. A tudatos életmód nagyon fontos szerepet játszik a legtöbb ember életében, hiszen mindenki számára elsődleges, az egészségének hosszú távon való megőrzése. Hogy mindezt elérhessük, nem elég helyesen, egészségesen táplálkozni, hiszen káros anyagokkal, ettől függetlenül még érintkezik testünk, hiszen külső hatások is befolyással élnek ránk nézve. Mindezt muszáj figyelembe venni, hiszen az egészséges táplálkozás, önmagában nem elegendő. Mind az ismeretes, az elmúlt évtizedekben, a káros anyag kibocsátás a többszörösére nőtt, mely a környezetünkre, és az egészségünkre egyaránt káros hatással van! Érdemes ezen elgondolkodni, és számításba venni egy béltisztító kúrát! Bővebb itt béltisztításról!

 

- Egyszerű és kiméletes méregtelenítésre

Béltisztító kúracélszerű törekedni. Nem szabad “ajtóstúl neki esnünk” a béltisztításnak, érdemes erre felkészíteni a szervezetünket! Ahhoz, hogy felkészüljünk egy béltisztító kúrára, célszerű mindezek előtt mellőznünk a zsíros, nehéz ételek fogyasztását, minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, és rostban gazdag táplálkozásra törekedni! A tudatos életmód szerves részét képezi a béltisztító kúra! Ezt sohasem szabad elfelejtenünk! Élnünk kell ezzel a lehetőséggel!

 

 

 

Egy hónapja hasznàlom a Clean Inside béltisztítò teljes csomagot.Megvàltozott az életem.Annyira puffadtam,hogy màr semmit nem tudtam enni ès a víztől is hatalmas lett a hasam.

 

- Béltisztító kúra…, na de mindenkinek?

Béltisztító kúraEgy dologban egyet érthetünk! Mégpedig abban, hogy minden felnőtt ember számára ajánlott a béltisztító kúra. Azonban vannak kivételes helyzetek, amikor is nem szabad belevágnunk ebbe! Ezen esetek egyike, az áldott állapot.A kismamák számára ugyanis kerülendő, mint a béltisztító kúra, mind pedig a méregtelenítés. Ugyanis a béltisztító kúra alatt, a szervezetből távozó méreganyag, a véráramon keresztül a magzathoz kerülhet, ez által károsíthatja a pici szervezetét. Azonban, még gyermek vállalás előtt, igenis célszerű kivitelezni a béltisztító kúrát, hiszen ennek segítségével, teljes mértékben eltüntethetjük a káros anyagokat a szervezetünkből. Betegség mellett sem ajánlott a méregtelenítés, hiszen az amúgy is legyengült szervezet számára, nem olyan hatást biztosít, mint azt gondolnánk! Mindennek tudatában érdemes az időt meghatározni! Minden felnőtt ember számára javallott! Éves szinten, legalább kétszeri alkalommal! Béltisztító kúráról bővebben!

 

- Fontos!

Béltisztító kúraNapjainkban, nagyon sok lehetőség adott számunkra a béltisztító kúrával kapcsolatban. Fontos figyelembe vennünk, hogy nagyon sok gyógynövény gyakorol jótékony hatást számunkra. A rostban gazdag táplálkozás és azon növények melyek tartalmaznak növényi rostot, kiváló segítséget jelenthetnek! Ezen növények között megtalálható: a lenmag, az édesköménymag liszt, az alma-rost és még sorolhatnánk. Azonban sajnos ezek önmagukban még nem nyújtanak számunkra tökéletes megoldást, olyan terméket kell keresnünk, melynek összetevői között megtalálhatunk számtalan növényi rostot, és segítségünkre lesznek a béltisztító kúra alatt. Kattintson ide: ismerkedjen meg a Clean Inside® Béltisztító Rost kiegészítővel, mely tökéletes segítséget biztosít az Ön számára is a béltisztító kúra alatt! Összetevői között, ugyanis nagyon sok növényi rost megtalálható: (Psyllium Rost, alma-rost, fiber-aid, lenmag, zöldalma por, inulin, narancs por, narancs rost, édeskömény magliszt, aloe vera, kombucha gomba, kurkuma, pecsétviasz gomba, grapefruit magliszt, édesgyökér örlemény, papaya gyümölcs liszt, ánizs, bio spirulina alga, alma pektin, stevia)

Kiváló segítséggel, tökéletes egészség érhető el! Az egészség minden ember számára nagyon fontos, tegyünk hát érte!