fák

Béltisztító kúra természetesen

Béltisztító programA bélrendszerünk védelme nagyon fontos, ezért szükségünk van minden évben egy béltisztító kúra beiktatására. Hogy miért? Mert attól még, hogy mi megpróbálunk egészségesen élni, egészséges ételeket fogyasztani, akaratlanul is találkoznunk kell olyan káros anyagokkal, melyek szintén a szervezetünkbe kerülnek.Már csak annál is inkább, mivel hogy egy nagyon érzékeny területről beszélünk, mely kulcsfontosságú szerepet tölt be a tápanyag szállítás, az emésztés kapcsán. Mivel minden étel, amit elfogyasztunk a bélrendszerbe kerül, nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a minőségi ételek fogyasztására. Táplálkozzunk helyesen, vagyis fogyasszunk elegendő vitamint, zöldséget, gyümölcsöt, ásványi anyagokat, rostban gazdag ételeket.

 Ha ezek nagy mennyiségben felhalmozódnak, akkor bizony előbb vagy utóbb akár komoly következménye is lehet mindennek.

Mikor kerítsünk sort a béltisztító program beiktatására?

Béltisztító programMíg régebben a tavasz beköszöntét javasolta mindenki egy tisztítókúra, méregtelenítő kúra kivitelezésére, ma már találkozhatunk olyan egyszerű és komplex megoldásokkal, melyek a segítségünkre lehetnek, és az év bármely szakában tökéletes megoldást biztosítanak számunkra. Célszerű olyan készítményt választanunk, mely gyógynövényekből tevődik össze, és nem találkozhatunk szintetikus, mesterségesen előállított anyagokkal. Éppen elég a szervezetünk számára az a sok “méreg” amit akaratunkon kivül napi szinten beviszünk valamilyen módon a szervezetünkbe.

 

Kinek ajánlott egy béltisztító program?

Béltisztító programMinden felnőtt emberi szervezet számára javallott, hogy minden évben legalább egyszer, végig csináljon egy béltisztító programot. Kivételt élveznek ebben az állapotos nők, hiszen a sok méreganyag, mely távozik a szervezetből, a vér rendszeren keresztül a magzathoz juthat, és ez magzat károsító hatással bír. Minden tudatos leendő, és már meglévő szülő számára nagyon fontos, hogy még a terhesség előtt, vagyis már a tervezéskor beiktasson egy béltisztító programot, ugyanis így hozzájárulhat a magzat egészséges fejlődéséhez, a szervezete tisztán tartásához. Gyerekek számára azonban, abszolút nem ajánlott, ugyanis náluk nem biztosított a megfelelő folyadék pótlás a méregtelenítő program alatt!

 

 

Én csodálkozom a legjobban, hogy erős késztetést érzek, hogy megosszam mindenkivel kellemes tapasztalataimat.
 
Olyan beállítottságú vagyok, aki csak a kézzelfogható dolgokban hisz, meg amit a saját bőrén is megtapasztal. Nem feltétlenül zárom ki az alternatív gyógymódokat, de a tapasztalatokkal, amit a honlapon tettek közzé, komoly fenntartásaim voltak. Amolyan „beépített” emberek reklámszövegeinek tartottam, erre most én is írok. Én csodálkozom a legjobban, hogy erős késztetést érzek, hogy megosszam mindenkivel kellemes tapasztalataimat.

Ha odafigyelünk a megfelelő étkezése, az egészséges táplálkozásra, és mellette egy évben legalább egyszer beiktatunk egy béltisztító programot, akkor nincs félnivalónk! Tegye ezt Ön is, és éljen egészségesen a minden napokban, hiszen az egészségünknél nincs féltettebb kincsünk! Nagyon fontos, hogy erre egyre nagyobb hangsúlyt fektessünk, hiszen a kor előrehaladtával, nagyon sok minden változott a gyógyszeriparban, a vegyiparban, az élelmiszeriparban. Olyan anyagok kerülnek a szervezetünkbe, melynek nem ott lenne a helye, azonban nem tudjuk kivédeni őket, hiszen napi szinten érintkezünk velük. Éppen ezért olyan fontos, hogy oda figyeljünk a megfelelő táplálkozásra, melyet már gyermekinknek is célszerű megtanítani! Együnk megfelelő mennyiségű vitamint, zöldséget, gyümölcsöt, rostban gazdag ételeket, hogy ezzel támogassuk az emésztőrendszerünket, óvjuk bélrendszerünket, a testünket, szervezetünket! Sajnos még mindemellett is kiemelt fontossággal bír a béltisztító program beiktatása az életünkbe, ugyanis csak ennek segítségével tudunk megszabadulni a sok lerakódott méreganyagtól, mely nincs éppen kedvező hatással ránk nézve! Ha nem fordítunk kellő figyelmet erre, akkor sajnos akár nagyon komoly következményekkel is számolhatunk majd!