fák
Elmeélesítés mesterfokon, vágjon az esze mint a borotva

Elmeélesítés mesterfokon, vágjon az esze, mint a borotva

Gondolkodom, tehát vagyok…

ElmeélesítőDe vajon mindig olyan egyszerű ez? Gondolkodni, emlékezni, magunkba szívni a tudást, ötleteket meríteni, készülni a vizsga időszakra, terveket megvalósítani, kivitelezni…?

Vannak napok, amikor szinte minden a kis újjunkban van úgymond. De léteznek olyan napok is, amikor még gondolkodni is nehezünkre esik.

Ha fokozott terhelésnek tesszük ki magunkat, akkor előbb-utóbb számolhatunk azzal, hogy a tartalék energiánk is elfogy, vagyis ezt pótolnunk kell majd valamelyest.

 

A könnyed gondolkodás alapja, a tökéletes agy működés. Ehhez azonban szükségünk van valamilyen kiegészítő segítségre, azonban nagyon nem mindegy, hogy mit választunk! Az elmeélesítés első hangzásra biztosan riasztónak tűnik, pedig a mai modern kor csodájának köszönhetően már közismert a memórianövelő kúra alkalmazása.

 

Bele gondoltál már…?

 

ElmeélesítőAz emberi agy működése, igen furmányos dolog. Gondolkodás, tanulás, beszéd, emlékezet, mind magasabb rendű idegi folyamat eredménye. Két agy féltekénk van. Bizonyos, hogy nem egyformán működik a kettő. A bal agy félteke feladata, a beszéd, az írás, az olvasás, a matematikai gondolkodás megfelelő működése. A jobb félteke ezzel szemben, a rajzok, képek, alakzatok felismerése, értelmezése, térbeli tájékozódása, az érzelmek központja. A memória összehangolt működés, melyet az agyunk biztosít számunkra. Azonban nem árt tudnunk, hogy az ideg sejtjeink pusztulhatnak, amennyiben testünk működése nem megfelelő, ez bizony idővel az elménk zavarodásához vezet. Tehetünk ellene! Az agy vitamin alkalmazása ígéretes javulást hozhat az elmeélesítés fejlesztésében.

 

7 évente megújulunk…

 

ElmeélesítőA 7. év vízválasztó, hallhatjuk sok esetben ezt az állítást. Sok mindenhez kötik, sok mindennel összefüggésbe hozható a bűvös 7. év. Vegyük például testünk sejt állományának megújulását. Az ember életére nagyon sok minden hatással van. Akár csak a jó dolgok, úgy a rossz dolgok is. A stressz, a depresszió, vagy akár az agy “táplálékának” hiánya.

Tudta, hogy az agy igényli a legtöbb oxigént az összes emberi szerv közül? Ennek függvényében azt is tudnunk kell, hogy igen nagy veszélynek van kitéve. Ahhoz, hogy agy sejtjeink megfelelően működhessenek, szükség van egy olyan külső segítségre, melynek hatására, tökéletes működés áll majd fenn.

Memóriánkat, nagyon sok külső tényező befolyásolja. Többek között a túlzott alkohol fogyasztás, a dohányzás, a különféle gyógyszerek hatása. Nyugtatók, altatók…. alkalmazása. Mindezek nagy kerülendők!

 

Amikor memóriánk nem működik megfelelően…

 

ElmeélesítőSokan úgy vélekednek hogy amíg fiatal az ember, nincs mitől tartania. A memóriája, sohasem hagyja majd cserben. Ép test, ép lélek, hallhatjuk sokszor, de vajon ép test, ép memória? Minden ember életében elő, előbukkannak olyan befolyásoló tényezők, melyek hatással vannak az agy működésre,  többek között a memória tökéletes működésére. Ha memória zavart észlelünk, akkor bizony érdemes elgondolkodnunk azon, hogy miért van mindez. Reflex? Védekező mechanizmus? Igen! Az agy folyamatos terhelése, az általános fáradtság, válaszul memória zavart képez.

Ha nem kezeljük mindezt időben, akkor előbb-utóbb felejltéshez, feledékenységhez is vezethet. Sajnos egyre inkább civilizációs betegségről kell beszélnünk, mely egyre több embert érint, és ez alol nincs kivétel a fiatalok körében sem.

 

Hangulatingadozás

 

ElmeélesítőVajon az érzelmi állapotunk mennyiben befolyásolja a memóriánkat? Ki kell mondanunk, hogy a kettő nagyon nagy összefüggésben van egymással. Bánat, öröm, vidámság, szomorúság, mind, mind más hatással vannak ránk nézve. Agy sejtjeink leépülését megfékezhetjük, ha testünket kellőképpen fitten tartjuk. Fordíts mindig kellő figyelmet a testedre, az egészségedre, hogy a memoriád is mindig kifogástalan lehessen számodra.

 

Memoria óra!

ElmeélesítőÉrdemes megismerkednünk olyan ásványi anyagokkal, növényekkel, vitaminokkal, melyek optimális segítséget biztosítanak számunkra, az agyunk megfelelő működéséhez.

Tanulás, információ gyűjtés, szempontjából, a lecitin, tökéletes segítséget biztosít számunkra. A lecitin alkotó eleme a kolin. A kolin kiváló segítség az idegingerületek átvitelében. Fontos említést tennünk a C, és E-vitaminról is, melyek együttese, nagyobb hatást gyakorol, mint külön, külön. Kiemelendő, hogy a C-vitamin megakadályozza a szabadgyökök termelődését.

Érdemes még említést tennünk a magnéziumról, a kálciumról, cinkről, és a szelénről. Mindez megtalálható az Energy- Memory készítményben!

Oly sok figyelmet szentelünk a hajunk, a körmünk, a bőrünk és bizonyos szerveink, mint vese, máj, szív stb. egészséges funkcionálására. Különféle vitaminokkal igyekszünk javítani az állapotunkon, de az agyunk karbantartására miért nem figyelünk kellően? Az agy vitaminok használatával sokat tehetünk az elménk egészséges megőrzéséért.

 

Tökéletes teljesítmény a guaranát segítségével…

 

ElmeélesítőIsmeretes, hogy fáradtság ellen kiváló segítséget nyújt, így könnyebb lehet a koncentrálás. Már nagyon sok éve alkalmazzák. Segítséget biztosít a mellékvese, az idegrendszer működésében, illetve a szellemi frissesség elérésében, így az elmeélesítésben is egyaránt! Kitűnő segítséget biztosít minden olyan ember számára, ki szellemi munkát végez nap, mint nap. Hiszen javítja a koncentrálóképességet, és javítja a memoriát.