fák

Elsavasodás, figyeljen oda teste jelzéseire!

A savtalan élet!

Szerveztünk elsavasodása, számtalan problémát okozhat az életünkben. Nagyon sok kellemetlen tünetet eredményez, melyet szeretnénk elkerülni a minden napoban. Hogy csa néhányat említsek…: hajhullás, pattanás, kimerültség, hátfájás, cellulit, túlsúly…

Ha szeretné mindezt elkerülni, akkor bizony helyre kell állítani a szervezetében a sav-bázis egyensúlyt. Ha mindezt eléri majd, akkor garantáltan jobban fogja érezni magát a bőrében! Már csak egy kérdés marad! Hogy mindezt hogyan?

 

Állítsuk helyre a sav-bázis egyensúlyt!

SavtalanításAz első és legfontosabb, hogy megismerjük szervezetünk sav-bázis egyensúlyát és ezen háztartásnak szabályait. A sav- bázis egyensúly kialakulásában, nagyon fontos szerepet játszanak az anyagcsere folyamatok. Hiszen az anyagcsere folyamatok alatt, folyamatosan savak képződnek a szervezetünkben. A savak szükségesek az emésztéshez, az égési folyamatok kivitelezéséhez. Csak abban az esetben károsak, ha nagyon sok marad vissza belőlük.

 

Savas helyzetek, betegségek kialakulása

Savtalanítás

A túlzott elsavasodás, több veszélyt is tartogat számunkra. Számolnunk kell az immunrendszerünk hatékonyságának csökkenésével, illetve sajnos, a szervezetünkben lévő mikroorganizmusok, vírusok, baktériumok, és gombák ebben a savas környezetben könnyebben szaporodnak, ez által fokozott veszélynek vagyunk kitéve a betegségekkel szemben. Ahhoz hogy mindezt megfékezhessük, meg kell akadályoznunk a savasodást, vagyis a sav-bázis egyensúlyt tökéletes szintre kell hoznunk. A kívánt egyensúlyt, könnyedén elérhetjük, a bevitt bázistöblettel.
 

 

Mire jó az indikátorpapír?

Savtalanítás

A szervezet sav-bázis egyensúlya, könnyedén nyomon követhető, még pedig indikátor papír segítségével. Naprakész Ph értéket kaphatunk vizelet, vagy akár vérminta segítségével is. Az indikátor papír segítségével, mindig napra kész információkat kaphatunk a szervezetünk elsavasodását illetően, illetve, az aktuális Ph értékekkel kapcsolatban!

 

 

 

Táplálkozzunk bázikusan!

SavtalanításA helytelen, rendszertelen táplálkozás, nagy mértékben befolyásolja a sav-bázis egyensúlyt. Nagyon sok általunk fogyasztott étel, savas hatást kelt a szervezetünkben, de természetesen találkozhatunk ennek ellentetjével is, az olyan ételekkel, melyek lugosítják szerveztünket. Ha a sok sava étel mellett nem fogasztunk elengendő lugos ételt, ami mint azt tudjuk, közömbösíti a savas hatást, akkor előbb utóbb számolnunk kell azzal, hogy a sav-bázis egyensúly fel fog borulni, melynek akár súlyos következményei is lehetnek!

 

Közismert bázisok:

SavtalanításHa nagy mértékű savasodás lép fel a szervezetünkben, akkor tudnunk kell, hogy a sav-bázis egyensúlyt, bizony nehezen tudjuk majd csak helyre állítani. Nem árt tisztában lennünk azzal, hogy milyen “bázisok” állnak rendelkezésünkre. A legismertebbek talán, a magnézium, a kálium, a kálcium, a króm, a vas, a szelén, a cinkezen nyomelemek és ásványi anyagok segítségével, mindez könnyedén kivitelezhető, helyre állítható! Érdemes ebben gondolkodni!

 

 

Lucerna magas klorofil tartalommal!

SavtalanításA lucernáról közismert, hogy lugos hatása lévén, kiválóan közömbösíti a savat. Mindemellett számtalan jótékony hatást gyakorol a szervezetünkre. Mindösszesen nyolc esszenciális aminosavat raktároz. A és K-vitamin tartalma nagyon magas. Védelmet biztosít a vérzékenység ellen. Továbbá jelentős B6 és E-vitamin forrásként is ismert. A világ minden táján előszeretettel alkalmazzák, hiszen kiváló élénkítő és roboráló szer.

A lucernából kivont klorofil, tisztító és tonizáló hatása kiváló. A Liquid Chlorophyll lucernából készült készítmény, mely tökéletes segítséget biztosít, a bőr, máj, epe, az emésztőrendszer tisztítására. Továbbá kiválóan lugosítja a szervezetet.

 

Elsavasodás ellen lugosítás!

SavtalanításA megfelelő, rendszeres és egészséges táplálkozás az alapja mindennek. Kerülendő a sok savat előidéző ételek fogyasztása, illetve ajánlott a lugos ételek, fogyasztása a savas mellé, hogy közömbösítse a túlzott mennyiségű savat a szervezetünkben. Ami még a segítségünkre lehet, az nem más, mint a Liquid Chlorophyll, lehetőség szerint, reggel, este, egy-egy teáskanálnyi!