fák

Fogyókúra

Fogyókúra

 

A jó fogyókúra csak egy módon kivitelezhető: alapja, hogy nincs koplalás és idegeskedés. Zárjuk ki ezt az életünkből. Sok esetben szükség lenne anyagcsere-gyorsításra, azoknak, akik idő hiányában nem mozognak eleget. Mert miről is szól egy átlagember napja? Korán reggel ébresztő, a gyermekek felkeltése, reggeli, rohanás oviba, iskolába, majd a munkahelyre. A halom munka és feladat mellett levegőt venni is nehéz. Majd jön az ebédszünet, melyet gyakran nem tartunk meg, mert túlórázunk - hogy időben hazajussunk. Aztán jön a késő délután, futás a gyerekekért, indulás gyorsan haza, majd jobb esetben beesünk a konyhába főzni valamit, vagy éppen rendelünk egy “gyorséttermit”, pakolászunk, ismét eszünk valami hamar elkészíthetőt és zsírosat, majd indulás az ágyba, hogy másnap ugyanerre ébredjünk és folytatódjon a mókuskerék. Egy ilyen napi rutin mellett előbb utóbb idegosztályon kötünk ki, vagy töltött galambokká válunk.

Ugye ismerős ez az Ön számára is? Az emberek 80 százaléka éli így a mindennapjait. Ez ellen nehezen tehetünk, hiszen abból kell kihoznunk a legjobbat, ami adott a számunkra.

Eljön azonban az idő, amikor megszólal fejünkben a vészcsengő: valamit nagyon, de nagyon rosszul csinálunk. Elteltek a húszas éveink, jól jönne a fogyás, de már nem úgy megy, mint régen. Mit csináljunk? A fogyás  már nem is olyan egyszerű?

 

Olyan fogyókúrát kell találnunk, mellyel a fogyás könnyedén kivitelezhető, és rögtön az anyagcserére hat!

Fogyókúra

Valószínűleg már Ön is észrevette, hogy évről évre egyre nehezebb megszabadulni a kilóktól, a zsírpárnáktól, így a fogyás sikertelensége akár depressziót is generálhat. Ideig-óráig próbáljuk takargatni a kilókat, három számmal nagyobb ruhát viselni - de ez nem mehet így hosszú távon! Ezt Ön is tudja.

Ha nem reagálunk, a folyamat megállíthatatlanná válik, s előbb-utóbb rossz vége lehet.

Vajon mit tehetünk a 30-as éveink elmúltával annak érdekében, hogy visszanyerjük a régi formánkat, ideális testsúlyunkat hosszú távon megtartsuk?

Tudatos fogyókúrát kell alkalmaznunk, hogy a kívánt eredményt fenntarthassuk. Meg kel ismernünk a saját anyagcserénket és tennünk kell azért, hogy tökéletesen működjön!

Sok-sok irigy tekintet, tökéletes forma - ez az, amit a sikeres fogyással elérhet!

 

“Nem tudok mit tenni, ilyen az anyagcserém”

Fogyókúra

Sokan érvelnek ezzel a válasszal, ha plusz kilóik kerülnek szóba. Nem megoldás azonban, ha nem veszünk tudomást saját testünk tulajdonságairól, vagy ráfogjuk, hogy nem lehet a dolgon változtatni. A fogyás az fogyás - megfelelő anyagcsere nélkül nincs miről beszélni.

Az anyagcsere  folyamat a felvett táplálékból biztosítja az önfenntartáshoz szükséges tápanyagokat és energiát. Ugyanez a folyamat felel a kiürítésért is. Ha mindez sérül, a fogyás szóba sem jöhet, hiszen nemcsak fogyni nem fogunk, egyéb problémákkal is számolnunk kell.

Fogyás, koplalással lehetetlen,

Ha sokáig nem eszünk rendesen, a súlycsökkenés csak ideiglenes állapot lesz, ráadásul a hormonháztartásunktól kezdve az immunrendszerünkön át minden felborulhat – vele együtt pedig mi is gyakorlatilag összeomolhatunk.

Koplalással és egyoldalú táplálkozással lehetetlen sikert elérni! Napjainkban a legtöbb súlyproblémát előidéző okok az élelmiszerekben felhalmozott tartósítószerek, az élelmiszeripari adalékanyagok  és az agyoncukrozott ételek, italok. Látványosan több napjainkban az elhízott emberek száma, mint régen. A kérdés elgondolkodtató: miért?

 

Fogyókúra egyénenként változó!

FogyókúraMinden embernél másként működhet a fogyás. Ha nem szeretne kudarcot vallani, nem árt figyelembe venni, milyen az egészségi állapota. Talán ez az elsődleges szempont: milyen az emésztése, az anyagcseréje. Nem elhanyagolható kérdés az életkor, és a táplálkozási szokások  sem. A tartós fogyás érdekében nem kell nagy dolgokban gondolkodnunk, csupán életmódot változtatni és átformálni gondolkodásunkat.

 

Minden fogyás alapja a rágás,

FogyókúraTalán elsőre viccesen hangzik, de nem tréfadolog. Gyakori probléma ugyanis a megfelelő rágás hiánya. Sokszor annyira sietünk az evéssel, hogy szinte egyben lenyeljük az ételt, amely viszont nehezen emészthető. A nagy mennyiségű, megemésztetlen étel a testünkben anyagcsere- problémákat alakíthat ki, mely nagymértékben befolyásolja a testsúly stagnálását és korlátozza a fogyást. Különböző hatóanyagokkal azonban elősegíthetjük az emésztést, könnyebbé tehetjük ezt a folyamatot.

 

Centi, kontra kilók:

FogyókúraAmikor fogyókúrába kezdünk, már a fogyás első jeleinek észlelésekor, hajlamosak vagyunk centit ragadni és egyből méricskélni. Ez a jó megoldás, ugyanis centiben előbb tapasztalhatunk konkrét változást, mint a mérleg számaiban! Ennek oka, hogy a zsírszövet és a sejt közötti állomány egységnyi térfogata sokkal könnyebb, mint az izomzat. Mint tudjuk, nem az izmunk tűnik el először, hanem a zsírszövetek kezdenek apró lépésekben elhalványulni, nagy, nagy örömünkre.


 

Fogyás, méreganyagok kisöprése

A fogyókúra nehezen kivitelezhető a méreganyagok eltávolítása  nélkül.

Ugyanis ha a szervezetünkben sok a lerakódott méreganyag, a testsúlyunk véletlenül sem fog negatív irányba mozdulni. Fontos rálelni egy olyan összetevőkből álló termékre, mely elősegíti a szervezet tisztulását – általa a fogyás könnyebbé válik számunkra.

Figyelem!

FogyókúraMár csak annyi teendőnk marad, mint hogy minden kényszer nélkül, természetes módon, természetes segítség mellett próbáljuk arra ösztökélni testünket, szervezetünket, hogy az álom súly, a valóság is lehet számunkra. Fontos, hogy felébresszük a még nyugalmi állapotban lévő anyagcserénket, melyhez egy méregtelenítő kúra ugyebár elengedhetetlen, és megszabadítsuk testünket a felesleges zsírpárnáktól, hogy jövőre újult erővel már tiszta szervezettel, megtisztult állapotban, és megújult külsővel könnyedén lépkedjünk a strandon a homokban. Mivel a méregtelenítés az elsődleges szempont, a fogyás tekintetében, kattintson ide: és ismerkedjen meg egy kiváló termékkel, a Méregtelenítő Slim Tea®-val! A Méregtelenítő Slim Tea® ugyanis tökéletes segítséget nyújt mindenki számára az első lépések megtételekor. A Natural Swiss Slim Tea®, gyógyhatása lévén, könnyed segítséget biztosít használója számára, a méreg anyagoktól való megszabaduláshoz. A Slim Tea®, 13 gyógynövényt tartalmaz, mely segítséget biztosít számunkra a tisztítókúra kivitelezésében, az emésztés elősegítésében, az anyagcsere folyamatok helyre állításában, és a fogyásban önmagában! Az összetevők között megtalálható többek között: a xilit, borsmenta, citromfű, kutyabenge, máriatövis, ánizs, fahéj, gyömbér, lenmag, kamilla, csipkebogyó, narancshéj, narancs aroma! A Méregtelenítő Slim Tea® tökéletes hatást gyakorol a szervezetre, ezzel is előkészítve a testünket a fogyásra. Segítséget biztosít minden ember számára a kezdeti lépések átvészelésében, és segít egy olyan eredmény elérésében, melyre mindig is vágytunk!