fák
Szabaduljon meg a túlsúlytól egészséges fogyással

Szabaduljon meg a túlsúlytól egészséges fogyással

Fogyókúra okosan, és csak egészségesen!

 

FogyókúraA fogyókúra csak egy módon kivitelezhető, melynek alapja, hogy nincs koplalás, és nincs idegeskedés. Mindezt kizárjuk az életünkből!

 

Anyagcsere gyorsítás azon embereknek, akik idő hiányában nem mozognak eleget. Miről szólnak a napjai egy hétköznapi embernek?Korán reggel ébresztő, gyereket felkelteni, reggeli, oviba rohanni, majd indulás a munkahelyre. A halom munka mellett, levegőt venni is nehéz, majd jön az ebédszünet, amin ugye nem veszünk részt, mert túlórázunk, hogy időben haza jussunk, és eljön az a bizonyos délután, amikor futás a gyerekekért, indulás haza gyors ütemben, és jobb esetben beesünk a konyhába főzni valamit, vagy éppen rendelünk egy “gyors éttermit”, pakolászunk, ismét eszünk valami gyorsat és jó zsírosat, majd indulás az ágyba, hogy másnap ugyan erre sikerüljön felkelnünk és mint egy malomkerék folytassuk a napi rutint. Napi rutint…. mely mellett előbb utóbb vagy az idegosztályon kötünk ki, vagy éppen töltött galambokká válunk.

 

Ugye ismerős ez az Ön számára is? Az emberek 80%-a így éli a minden napjait. Ami ellen nem nagyon tehetünk semmit, hiszen abból kell kihoznunk a legjobbat, ami adott esetben adott számunkra.

Azonban eljön az idő, amikor is csengetnek, de nem a postás, hanem a fejünkben megszólal a vészharang, hogy valamit nagyon de nagyon rosszul csinálunk. Elteltek a huszas éveink, jó lenne elindulni a fogyás útján, de már nem úgy megy ez, mint régen. Mit csináljunk? Mi tévők legyünk? A fogyás már nem olyan egyszerű?

 

- Olyan fogyókúrát kell találnunk, mellyel a fogyás könnyedén kivitelezhető, és rögtön az anyagcserére hat!

FogyókúraGondolom, már Ön is észre vette, hogy évről évre, egyre nehezebb megszabadulni a kilóktól, a zsírpárnáktól, így a fogyás akár depressziót is generálhat. Egy ideig, óráig, próbáljuk takargatni, három számmal nagyobb ruhát viselni, és elrejteni mindazt amit el kell rejtenünk, de ez nem mehet így hosszú távon! Ezt Ön is tudja, én is tudom! Ugyanis ha nem teszünk valamit, akkor a folyamat megállíthatatlan, és előbb utóbb rossz vége is lehet!

Vajon mit tehetünk a harmincas éveink felett annak érdekébe, hogy visszanyerjük a régi formánkat, hogy ideális testsúlyunkat hosszú távon megtartsuk?

A válasz önmagáért beszél! Ahhoz hogy hosszú távon sikert érhessünk el, tudatos fogyókúrát kell alkalmaznunk, hogy a kívánt eredményt fenn tarthassuk. Meg kel ismernünk a saját anyagcserénket és tennünk kell azért, hogy tökéletesen működjön!

Sok-sok irigy tekintet, tökéletes forma, ez az amit a sikeres fogyás mindenkinek tartogat!

 

- “Nem tudok mit tenni, ilyen az anyagcserém”

FogyókúraÉrvelnek sokan ezzel a válasszal. Azonban az hogy véka alá rejtjük a saját tudásunkat, testünkkel kapcsolatban, még nem hoz számunkra megfelelő megoldást! A fogyás az fogyás! Megfelelő anyagcsere nélkül nincs miről beszélni!

Az anyagcsere folyamat egy olyan rendszer, mely a felvett táplálékból biztosítja az önfenntartáshoz szükséges tápanyagokat és energiát. Ugyanez a folyamat felel a kiürítésért is! Ha sérül az anyagcsere folyamat, akkor fogyás még csak szóba sem jöhet, hiszen nem csak hogy fogyni nem fogunk, egyéb problémákkal is számolnunk kell!

 

- Fogyás, koplalással lehetetlen,

Fogyókúrahiszen ha sokáig koplalunk nem csak hogy ideiglenes állapot lesz a súlycsökkenés számunkra, de a hormon háztartásunktól kezdve, az immunrendszerünkön át, minden felborulhat, és ezzel együtt mi is, előbb vagy utóbb. Koplalással és egyoldalú táplálkozással lehetetlen sikert elérni! Napjainkban a legtöbb súlyproblémát előidéző okok, többnyire az élelmmiszerekben felhalmozott tartósítószerek, az élelmiszeripari adalékanyagok, és az agyon cukrozott ételek, italok egyaránt. Napjainkban miért több az elhízott emberek száma, mint a soványaké? Szerintem elgondolkodtató ez a kérdés!

 

- Fogyókúra egyénenként változó,

Fogyókúraahogy a fogyás is eltéri minden egyes embert figyelembe véve. Ha nem szeretne kudarcot vallani, akkor nem árt figyelembe venni, hogy milyen az egészségi állapota. Talán ez az elsődleges szempont. Hogy milyen az emésztése, milyen az anyagcseréje. Mindezek mellett, nem elhanyagolható kérdés, az életkora, és a táplálkozási szokásai sem. A tartós fogyás érdekében, nem kell nagy dolgokban gondolkodnunk, csupán életmódot változtatni, és a gondolkodásunkat átformálni!

 

- Minden fogyás alapja a rágás,

Fogyókúralehet hogy elsőre viccesen hangzik, azonban mégsincs benne semmi poén. Ugyanis gyakori probléma a megfelelő rágás hiánya. Sok esetben, annyira sietünk az evéssel, hogy szinte egyben lenyeljük az ételt, amiről tudni kell, hogy nagyon nehezen emészthető meg. A nagy mennyiségű megemésztetlen étel a testünkben anyagcsere problémákat alakíthat ki, mely nagyban befolyásolja a testsúly stagnálását, és korlátozza a fogyást. Különböző hatóanyagokkal azonban elősegíthetjük az emésztést, könnyebbé tehetjük ezt a folyamatot.

 

- Centi, kontra kilók:

FogyókúraAmikor fogyókúrába kezdünk, már a fogyás első jeleinek észlelésekor, hajlamosak vagyunk centit ragadni és egyből méricskélni. Ez a jó megoldás, ugyanis centiben előbb tapasztalhatunk konkrét változást, mint a mérleg számaiban! Ennek oka, hogy a zsírszövet és a sejt közötti állomány egységnyi térfogata sokkal könnyebb, mint az izomzat. Mint tudjuk, nem az izmunk tűnik el először, hanem a zsírszövetek kezdenek apró lépésekben elhalványulni, nagy, nagy örömünkre. Olvasson bővebben a cellulit megszüntetéséről.

 

- Fogyás, méreganyagok kisöprése

Fogyókúranélkül kivietelezhetetlenek! Ugyanis, ha a szervezetünkben nagyon sok a lerakódott méreg anyag, akkor a testsúlyunk még csak véletlenül sem fog negatív irányba mozdulni. Fontos, hogy találjunk egy olyan összetevőkből álló terméket, mely elősegíti a szervezet tisztulását, és ez által a fogyás könnyedén kivitelezhetővé válik majd számunkra. Kattintson ide és olvasson többet a lúgosítás fontosságáról!

 

 

- Figyelem!

FogyókúraMár csak annyi teendőnk marad, mint hogy minden kényszer nélkül, természetes módon, természetes segítség mellett próbáljuk arra ösztökélni testünket, szervezetünket, hogy az álom súly, a valóság is lehet számunkra. Fontos, hogy felébresszük a még nyugalmi állapotban lévő anyagcserénket, melyhez egy méregtelenítő kúra ugyebár elengedhetetlen, és megszabadítsuk testünket a felesleges zsírpárnáktól, hogy jövőre újult erővel már tiszta szervezettel, megtisztult állapotban, és megújult külsővel könnyedén lépkedjünk a strandon a homokban. Mivel a méregtelenítés az elsődleges szempont, a fogyás tekintetében, kattintson ide: és ismerkedjen meg egy kiváló termékkel, a Méregtelenítő Slim Tea®-val! A Méregtelenítő Slim Tea® ugyanis tökéletes segítséget nyújt mindenki számára az első lépések megtételekor. A Natural Swiss Slim Tea®, gyógyhatása lévén, könnyed segítséget biztosít használója számára, a méreg anyagoktól való megszabaduláshoz. A Slim Tea®, 13 gyógynövényt tartalmaz, mely segítséget biztosít számunkra a tisztítókúra kivitelezésében, az emésztés elősegítésében, az anyagcsere folyamatok helyre állításában, és a fogyásban önmagában! Az összetevők között megtalálható többek között: a xilit, borsmenta, citromfű, kutyabenge, máriatövis, ánizs, fahéj, gyömbér, lenmag, kamilla, csipkebogyó, narancshéj, narancs aroma! A Méregtelenítő Slim Tea® tökéletes hatást gyakorol a szervezetre, ezzel is előkészítve a testünket a fogyásra. Segítséget biztosít minden ember számára a kezdeti lépések átvészelésében, és segít egy olyan eredmény elérésében, melyre mindig is vágytunk!