fák
Hajhullástól

Szabaduljon meg a hajhullástól könnyedén!

 

Napjainkban nagyon sok embert érint a hajhullás. Amikor hajhullást tapasztalunk, gyakran képesek vagyunk pánikba esni, majd szálanként próbáljuk megszámolni a mennyi hajunk marad napról napra. Rettegés fog el minket és egyből arra gondolunk, hogy mi lesz ha teljesen megkaposzodunk. Bele sem gondolunk abba, hogy az életünkben nagyon sok minden szerepet játszhat a hajhullás kialakulásában. Általában veszélytelen, és nem kell félnünk attól, hogy kihullik az összes hajunk, de még időben célszerű feltérképezni az okokat, hiszen azon könnyedén változtathatunk!

 

- Tavaszi hajhullás:

hajhullás

A tél vége felé, a tavasz kezdetén, vitamin és ásványi anyag forrásaink végképp kimerülőben vannak. Ez az állapot, a testünk számos helyén kiütközhet. A hajunk és a bőrünk állapota nem megfelelő ebben az időszakban, tehát a hajhullás is minden napos lesz az életünkben ezen időszakban. Ezt nevezzük tavaszi hajhullásnak!

 

 

 

- Várandósság és hajhullás

hajhullás

összefügései. A hajhullás egyik leggyakoribb oka között említhetjük a várrandósságot. Nagyon sok úgy gondolják, hogy csak a terhesség alatt hullhat a kismama haja, azonban a szülést követő még fél évben is gyakori. Ennek oka többnyire, hogy a pici baba, ahogy fejlődik a női testben, megvan szinte minden vitamint és ásványi anyagot az anyától, melyre azonban szüksége lenne. Illetve a progeszteron szint növekedésének is nagy szerepe van ebben!

 

 

 

-Különböző betegségek és gyógyszerek hatása,

hajhullás

nagyban befolyásolja a hajhullás sűrűségét, magát a hajhullást. Súlyos, hosszú ideig elhúzódó betegségek, a vitaminhiányos és legyengült szervezetet nagyon megtépázza. A hajhullás kialakulásának legfőbb oka. Napjainkban nagyon sok ember szed, antidepresszánst. A stresszes életmód, életvitel, bizony nincs jótékony hatással a szervezetre, úgy ahogy a sok-sok idegeskedés, és a feszült légkör sem. Az antidepresszáns lehet hogy csökkenti az életünkben fellépő különböző hatásokat, vagyis kevesebbet idegeskedünk, nem vagyunk folyton feszültek, azonban nagyban befolyásolja a hajhagymák működését. Ez által könnyedén kialakulhat a számunkra oly kellemetlen hajhulllás.

 

- A haj minőségét, nagyban befolyásolja a genetika.

hajhullásMind a férfiak, és mind a nők esetében megfigyelhető az öröklött hajlam. A férfiak esetében a haj vonala húzódik hátra, ami azt jelenti, hogy a hajhullás ami végbe megy, a fejtetőn lévő kopaszodást eredményezi. A nők esetében azonban, többnyire a hormonális változik a befolyásoló tényezők, melyek hajhulláshoz vezehetnek! Azonban ez nem mindenkinél jelent problémát, hiszen örökletes hajhullásról beszélünk, ami azt jelenti, hogy nincs kihatással minden egyes emberre. Hiszen egyénenként, mint testileg mind pedig lelkileg különbőzek vagyunk, azt hordozzuk magunkban, amit a felmenőinktől kaptunk.

 

Ahogy azt láthatjuk számtalan befolyásoló tényező hat ránk, tehát a cél, hogy mindig a dolgok végére lássunk, és tudjuk, hogy mi lehet a kiváltó ok. Ha a hajhullás huzamosabb ideig fenn áll, és már megállapítottuk az okokat, akkor célszerű olyan ételeket, és termékeket előnyben részesítünk, melyet segítséget nyújtanak számunkra, mindennek megfékezésében! A B-vitamin tökéletes segítség lehet számunkra abban, hogy a hajhullást megfékezhessük, azonban önmagában ez mégsem elegendő. Célszerű egy olyan terméket alkalmaznunk, melyben megtalálható a Biotin, vagy más néven a B7 vitamin. Kattintson ide: és ismerkedjen meg olyan komplex termékkel, melybe megtalálható a Biotin is vagyis a B7 vitamin, mely tökéletes segítséget nyújt számunkra a hajhullás megfékezésében! A Renokin termékek, összetétele úgy lett kialakítva, hogy a lehető legnagyobb mértékben segítségünkre legyen a hajhullás megfékezésében! A Renokin kiváló segítség lehet mindenki számára, hiszen komplex összetevői által a hajhullás folyamata akár teljes mértékben visszafordítható! Kattintson ide és nézze meg a Renokin termékeket!