fák

Miért szükséges a méregtelenítés?

Méregtelenítés a ToxiClean® segítségével!

Méregteleníts, az egészségért!

méregtelenítésAz egészséges életmód szerves része a teljes testtisztítás. Minden ember számára fontos, hogy időközönként méregtelenítse szervezetét. Ha már tünetek jelentkeznek - például aluszékonyság, fáradtság, kedvetlenség, haspuffadás, székrekedés – és a panaszok folyamatosan fennállnak, akkor bizony célszerű egy méregtelenítést elvégeznünk. Érdemes az év első szakában megejtenünk, hiszen a tavasz a megújulás időszaka. Akár a természetben, szervezetünkben is végbemennek olyan folyamatok, melyek elengedhetetlenné teszik a méregtelenítést, a megújulást..

 

A test és az immunrendszer összefüggései

méregtelenítés

Napjainkban szerencsére egyre inkább előtérbe kerülnek a méregtelenítéssel kapcsolatos lehetőségek. Miként az egészséges életmód fontos szerepet játszik életünkben, úgy a méregtelenítések  is hasonlóan lényegesek. Csakhogy bármilyen módszerekkel törekszünk is arra, hogy egészségesen éljünk, egészséges táplálkozásunk legyen, így is sok befolyásoló tényező tehet keresztbe nekünk. Ha sétálunk a városban, máris sok szennyező anyaggal találkozhatunk: kipufogó gáz, füst, szmog. Ezek lerakódnak szervezetünkben, s bizony nagy mennyiségben különböző megbetegedések kialakulásában játszanak szerepet. Természetesen csak abban az esetben, ha nem teszünk ellene! A testtisztítás a kulcs a probléma elkerülésére, ma már számtalan módszer segítségével.


A teljes testtisztítás célja

méregtelenítés

A cél az, hogy a sok éven át lerakódott méreganyagot kihajtsuk a szervezetből. A test teljes megtisztulása a lényeg, melyet, ha körültekintőek vagyunk, könnyen elérhetünk a méregtelenítő kúra  folyamán. Minden felnőtt számára ajánlott, évente minimum kétszer.

 

 

 

 

Méregtelenítés hiányában...

méregtelenítés

Ha elmulasztjuk a méregtelenítést, számos betegség kialakulhat a testünkben. Napjainkra sajnos olyan mértékben megsokszorozódott a szervezetbe történő méreganyag bevitel, hogy ha nem tisztítjuk, azaz nem tartunk legalább egyszer méregtelenítő kúrát, komoly betegségekre is számíthatunk.

A méreganyag többnyire a bélfalon telepedik le. A nem megfelelő bélműködés során jelentkezhetnek különböző tünetek - mint a székrekedés, a hasmenés, vagy akár egy jóindulatú daganat (polip) is jelentkezhet a testünkben. Mellette igen fontos a kiválasztó szervek, a máj és a vese méregtelenítése: hiszen ezek a szerveink szintén szűrik a káros anyagokat. Az emberi testben az anyagcsere folyamán számos káros méreganyag távozik a szervezetből. Ám sajnos nem képes egyetlen szervünk sem arra, hogy önmagában, minden segítség nélkül száz százalékosan “kisöpörje” ezeket.

 

Ez a minimum, hogy megőrizzem az egészségemet és a jó hangulatomat.

Egy évvel ezelőtt fogtam bele a ToxiClean méregtelenítő - kúrába, az ismerősi körömből ajánlottákNem voltam kezdő méregtelenítő, de ilyen fokú tisztulást még soha nem tapasztaltam. Ehhez az is hozzátartozik, hogy nemcsak nagy mennyiségű széklet távozott belőlem, hanem azok a különös dolgok is, amiről nem is gondoltam, hogy jelen volt a bélrendszeremben. 

 

Környezeti hatások, és méregtelenítés:

méregtelenítésÉletmódunk mellett a környezeti hatások is nagy szerepet játszanak a szervezet megfelelő működésében. A káros anyagokkal, így a kipufogó gázzal, a szmoggal nap mint nap találkozunk, ha szeretnénk, ha nem - nem tudjuk elkerülni. Lényeges, hogy ezeket a dolgokat figyelembe vegyük, hiszen hiába próbálunk egészséges élni és táplálkozni, a méreganyagokkal sajnos naponta érintkezünk.

 

 

Apró lépések az egészségünk felé

méregtelenítés

Minden nap tehetünk azért, hogy egészségünk tökéletes legyen, immunrendszerünk  kifogástalan állapota szinten legyen tartva. Az első és legfontosabb a megfelelő táplálkozás.

Fogyasszunk megfelelő mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt.  A gyermekeket már pici korban neveljük erre. Kerüljük a tartósítószeres, adalékanyaggal dúsított élelmiszereket, italokat, mivel ezek nem egészségesek és nagyon sok olyan anyagot tartalmaznak, melyet szervezetünk nem tud lebontani. Mivel számos tényezőt nem tudunk kiiktatni életünkből, legalább a fenti dolgokra fordítsunk kiemelt figyelmet. Apró lépésekkel közelebb kerülünk a célhoz, azaz, szervezetünk tisztán tartásához és ennek folyamatos megőrzéséhez.

 

Tegyünk az egészségünkért!

A megfelelő mennyiségű zöldség és gyümölcs mellett nem árt néha olyan magvakat is fogyasztanunk, mely tisztító hatással vannak a testünkre. A lenmag egyike azoknak, amelyek béltisztító hatással rendelkeznek, s gyulladáscsökkentő hatásuk révén kiválóan alkalmazható tisztító kúrák alatt is. Kitűnő a gyömbér, mely tea formájában kiváló, de húsokhoz is kedvelt ízesítő. A gyömbér görcsoldó és szélhajtó hatást gyakorol a szervezetre, ezzel kiváló segítséget nyújtva számunkra. Valójában számtalan olyan növény létezik, mely tökéletes a tisztítókúra idején. Fontos olyan egyensúlyt kialakítani szervezetünkben, mely segítségével egészségi állapotunk mindig kifogástalan lesz. Külön-külön számtalan segítség áll rendelkezésünkre, de a legelőnyösebb az, amelyből a legjobbat lehet kihozni. Azaz, tisztítja a szervezetünket, kisöpri a sok káros anyagot, amikor ennek szükségét érezzük.

Összesen 13 féle gyógynövényt tartalmaz. Többek között Xilit, borsmenta, citromfű, kutyabenge, máriatövis, ánizs, fahéj, gyömbér, lenmag, kamilla, csipkebogyó, narancs héj és  narancs aroma található a Slim teában. Gondos odafigyeléssel és némi segítséggel elérhetjük az egyensúlyt a szervezetünkben, s nem kell tartanunk a betegségektől.