fák
Szabaduljon meg a felesleges mérgektől

Méregtelenítés a ToxiClean® segítségével!

 

Méregteleníts, az egészségért!

 

méregtelenítésAz egészséges életmód szerves része a méregtelenítés. Minden ember számára nagyon fontos, hogy időközönként méregtelenítse szervezetét. Ha az alábbi tünetek: aluszékonyság, fáradtság, kedvtelenség, haspuffadás, székrekedés folyamatosan fenn állnak, akkor bizony célszerű a méregtelenítést bevetnünk. Célszerű mindezt az év első szakában megejtenünk, ugyanis a tavasz a megújulás időszaka. Akár csak a természetben a szervezetünkben is véghez mennek olyan folyamatok, melyek elengedhetetlenné teszik számunkra a méregtelenítést, a megújulást.

 

- A test és az immunrendszer összefüggései:

méregtelenítés

Napjainkban végre egyre jobban előtérbe kerülnek a méregtelenítéssel kapcsolatos lehetőségek. Ahogy az egészséges életmód nagyon fontos minden ember számára, úgy a méregtelenítés is nagyon fontos szerepet játszik életünkben.

Minden ember számára, mind a felnőttek, mind pedig a gyermekek esetében a legfontosabb az egészség. Azonban bármilyen módszerekkel is törekszünk arra, hogy egészségesen éljünk, egészségesen táplálkozzunk, sajnos nagyon sok befolyásoló tényező tehet keresztbe számításainknak. Vegyük csak alapul, hogy sétálunk a városban, máris sok szennyező anyaggal találkozhatunk. Kipufogó gáz, füst, szmog, melyek lerakódnak szervezetünkben, és bizony nagy mennyiségben különböző megbetegedések kialakulásában lesz nagy szerepük! Természetesen, csak abban az esetben, ha nem teszünk ez ellen. A méregtelenítés lehet a kulcs mindennek elkerülésére, mégpedig számtalan módszer segítségével ma már.


- A méregtelenítés célja:

méregtelenítés

Minden esetben a sok éven át lerakódott méreganyag kihajtása a szervezetből. A test teljes megtisztulása a cél, melyet ha körültekintőek vagyunk, akkor könnyedén elérhetünk a méregtelenítés folyamán! A méregtelenítés, minden felnőtt ember számára ajánlott, éves szinten minimum kétszer. Célja, hogy szervezetünk megtisztuljon az idő közben lerakódott, és felhalmozódott káros méreganyagoktól.

 

 

 

- Méregtelenítés hiányában,

méregtelenítésszámos betegség kialakulhat a testünkben. Napjainkban olyan nagy mértékben elharapódzott a méreg anyag bevitel a szervezetünkbe, hogy ha nem tisztítjuk, vagyis éves szinten nem tartunk legalább egyszer méregtelenítő kúrát, akkor bizony komoly betegségek is kialakulhatnak. A méreganyag, többnyire a bélfalon telepedik le. A nem megfelelő bélműködés során jelentkezhetnek különböző tünetek, mint például a székrekedés, a hasmenés, akár egy jó indulatú daganat (polip is kialakulhat szervezetünkben. Mindemellett, nagyon fontos a kiválasztó szervek mint a máj, a vese méregetelnítése, hiszen ezen szerveink szintén megszűrik a káros anyagokat. Az emberi szervezetben az anyagcsere folyamán, számos káros méreganyag távozik a szervezetből. Ám sajnos nem képes egyetlen szervünk sem arra, hogy önmagában, minden segítség nélkül száz százalékosan “kisörpörje” a lerakódott méreg anyagokat.

 

Ez a minimum, hogy megőrizzem az egészségemet és a jó hangulatomat.

Egy évvel ezelőtt fogtam bele a ToxiClean méregtelenítő - kúrába, az ismerősi körömből ajánlottákNem voltam kezdő méregtelenítő, de ilyen fokú tisztulást még soha nem tapasztaltam. Ehhez az is hozzátartozik, hogy nemcsak nagy mennyiségű széklet távozott belőlem, hanem azok a különös dolgok is, amiről nem is gondoltam, hogy jelen volt a bélrendszeremben. 

 

- Környezeti hatások, és méregtelenítés:

méregtelenítésAz életmódunk mellett a környezeti hatások is nagyon nagy befolyással élnek a szervezetünk megfelelő működésében. Káros anyagokkal, mint például kipufogó gáz, szmog, minden nap találkozunk, és ha szeretnénk, ha nem, nem tudjuk elkerülni. Nagyon fontos, hogy mindezt figyelembe vegyük, hiszen hiába próbálunk egészséges élni, egészségesen táplálkozni, méreg anyagokkal, nap mint nap érintkezünk.

 

 

- Apró lépések az egészségünk felé:

méregtelenítés

Minden nap tehetünk azért, hogy egészségünk tökéletes legyen, hogy immunrendszerünk kifogástalan állapota szinten legyen tartva. Az első és legfontosabb, a megfelelő táplálkozás. Nagyon fontos minden ember számára, hogy megfelelő mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt fogyasszon, hogy a gyerekeket, már pici korban erre neveljük. Kerüljük a tartósító szeres, adalékanyaggal dúsított ételeket, italokat, hiszen ezek nem egészségesek, és nagyon sok olyan anyagot tartalmaznak, melyet szervezetünk nem tud lebontani. Mivel nagyon sok olyan tényező van, melyet nem tudunk napi szinten kiiktatni az életünkből, legalább ezen dolgokra fordítsunk kiemelt figyelmet. Apró lépésekkel ugyanis, közelebb kerülünk a célhoz, vagyis a szervezetünk tisztán tartásához, és ennek folyamatos megőrzéséhez!

 

- Tegyünk az egészségünkért.

 

A megfelelő mennyiségű zöldség és gyümölcs mellett nem árt néha-néha olyan magvakat is fogyasztanunk, mely tisztító hatással van szervezetünkre. A lenmag azon magvak egyike, mely béltisztító hatással rendelkezik, és gyulladáscsökkentő hatása révén, kiválóan alkalmazható tisztító kúrák alatt is. Vagy vegyük alapul a gyömbért mely tea formájában is kiváló, de húsokhoz is közkedvelt ízesítő. A gyömbér görcsoldó és szélhajtó hatást gyakorol a szervezetre, mely tökéletes segítséget biztosít mindenki számára. Valójában számtalan olyan növény létezik, mely kiváló egy-egy tisztítókúra alatt számunkra. Nagyon fontos, hogy olyan egyensúlyt alakítsunk ki a szervezetünben, melynek segítségével, egészségi állapotunk, mindig kifogástalan lesz. Külön-külön számtalan segítség áll rendelkezésünkre, de úgy gondolom, hogy olyan segítséget kell találnunk, mely egy az egyben tökéletes segítséggel bír. Tisztítja a szervezetünket, és kipucolja a sok káros anyagot, amikor ennek szükségét érezzük. Kattintson ide: és ismerkedjen meg részletesen a tisztító rosttal mely tartalmaz minden olyan gyógynövényt, melyek segítségével a tisztítókúra, méregtelenítés, könnyedén kivitelezhetővé válhat! Összesen tizenhárom fél gyógynövényt tartalmaz. Többek között,  Xilit, bormenta, citromfű, kutyabenge, máratövis, ánizs, fahéj, gyömbér, lenmag, kamilla, csipkebogyó, narancs héj,és  narancs aroma egyaránt fellelhető a Slim teában. Gondos odafigyeléssel, és némi kis segítséggel, elérhetjük az egyensúlyt a szervezetünkben, ez által nem kell tartanunk a betegségektől. Tegyen az egészségéért, és az évente egyszeri alkalommal való méregtelenítést ha betartja, akkor nincs félnivalója. A mai modern világnak köszönhetően a mesterségesen előállított ételek fogyasztása miatt az emberi szervezet már képtelen az öntisztításra, ezért mindenképp javasolt méregtelenítést elvégezi, amely során megszabadulhatunk a felgyülemlett méreganyagoktól.