fák
Narancsbőrtől

Mit kezdjünk a narancsbőrrel?

 

narancsbőrMinden nő tökéletes alakról, szép tiszta bőrről álmodik. Mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy ennek birtokában legyenek, vagyis tökéletes külsővel rendelkezzenek. Azonban egyszer csak eljön az a pont, amikor a csodaszerek nem nagyon segítenek, amikor át kell gondolnunk ezt az egész történetet. A nők legnagyobb ellensége a narancsbőr. Bár többnyire nyáron szembesülünk a cellulit, vagyis a narancsbőr okozta külső hatásokkal. Vajon mit tehetünk ellene? Van megoldás? A cellulit el lett könyvelve szépséghibának, melyet a bőr irha rétegében felhalmozódott salakanyag okoz. Könnyedén tehetünk ellene!

 

Mit kell tudnunk a narancsbőrről?

 

narancsbőrSajnos a nők 95%-ár érinti a narancsbőr, mely alaktól, súlytól, és életkortól függetlenül, bárkinél kialakulhat. Hogy hogyan alakul ki? A szervezetünk által fel nem használt cukor zsír formájában telepszik meg a bőr sejtjeiben, illetve a kötőszövetekben. Ezek megduzzadnak és a bőr felszíne felé türemkednek, ez által a bőr egyenetlenné válik, számunkra, narancshéjat utánzó, narancsbőr hatást eredményező képet alkot.

 

 

 

Narancsbőr stádiumok:

 

Cellulit elváltozásoknak 3 része ismert.

narancsbőrAz első, amikor a bőr felszínén, még teljesen sima, azonban fekvő helyzetben azonban már a bőr széthúzásával, apró gödröcskéket észlelhetünk.

A második stádiumba sorolható az a személy, kinél már álló helyzetben is szembetűnő a bőregyenetlenség.

A harmadik stádium, amikor is állandósul a cellulit, vagyis narancsbőr jelenség, és akár állunk, akár fekszünk, látható a változás.

 

Mi vezet a narancsbőr kialakulásához?

narancsbőrA nők 95%-át érinti. Nagy összefüggés van a rendszertelen, és egészségtelen étkezés, és a cellulit kialakulása között. Nagyban befolyásolja, a kalóriagazdag vacsora elfogyasztása. Az ülő munka, a mozgás hiányos életmód. Nagyon mértékben hozzájárul a kialakulásához, a káros szenvedély, a dohányzás, az alkohol, illetve  a stressz. Tehát nem kell feltétlenül túlsúlyosnak lennünk ahhoz, hogy kialakuljanak a kis gödröcsék, vagyis a cellulit hatás, elég ha nem fordítunk kellő figyelmet az egészséges életvitelre. Figyelni kell a sav-bázis egyensúlyra!

 

 

Eltüntethető? Mit tehetünk, na és mit Ehetünk ellene?

narancsbőrA naracsbőr csökkentésére, megelőzésére, számtalan praktika és stratégia létezik. Aki felveszi a harcot ellene, jó ha kitartó, és türelmes, hiszen nem megy egyik napról a másikra. Azonban ha kellő figyelmet tanusítunk irányába, akkor nem lesz félnivalónk!

Úgy vallják, hogy a genetika is közre játszik a cellulit kialakulásában. Azonban mégis az egészségtelen életvitel él a legnagyobb befolyással minderre. Az első és legfontosabb tehát az életmódbeli változtatások eszközölése. A cellulit ellen célszerű egyszerre több taktikát bevetni. Az első és legfontosabb tehát az életmódbeli változtatás. Célszerű megszabadulni, a csokoládé, a kávé, a fehérlisztes pékáruk, a zsíros ételek fogyasztásától. Nagyon fontos a nagy mennyiségű gyümölcs és zöldség fogyasztás, a napi 2,5- 3l tiszta víz fogyasztás.

 

A Nopal felveszi a kesztyűt!

narancsbőrA cellulit elleni kűzdelmünkben, segítségünkre lehet a Nopal, fügekaktusz. Nagy mértékben csökkenti a kötőszövetekben lévő folyadék visszatartását, méregtelenítő hatása lévén, gátolja a cellulit kialakulását. Tökéletes segítséget biztosít, hiszen mindazonáltal, hogy a cellulit kialakulásána esélyét csökkenti, még testsúlycsökkentő hatása is van, amit azt jelenti, hogy a fogyasztásával, tökéletes külsőt tudhatunk magunkénak. Olvasson a Nopal fügekaktusz jótékony hatásairól!

 

 

 

Harc a narancsbőr ellen, otthon!

narancsbőrHa nincs időnk konditerembe járni, vagy külön edzéseket eszközölni, akkor akár otthonunkban is könnyedén kivitelezhetjük mindezt. Célszerű minden nap alakformáló tornát beiktatnunk, és utána, váltófürdőt vennünk. Amit azt jelenti, hogy váltakozva, hideg és meleg zuhanyt használjunk. Ha mindezen túl vagyunk, akkor érdemes olyan a testápolók helyet olyan krémet választanunk, melyet napi rendszereséggel használhatunk, és mely kimondottan a cellulitiszre jó. Érdemes számításba venni a Calivita, bőrápoló, és keringésjavító krém különlegességét, a narancsbőr ellene C-Rx krémet. Gyógynövényekből áll, melyek jótékony hatást gyakorolnak a cellulitiszre, segítenek a méreganyagok eltávolításában. Összetevői között, megtalálhatjuk: a rozmaring, a homoktövis, a zöld tea, a B5-provitamin segítségét.

Érdemes felvenni a kesztyűt a narancsbőr ellen, hiszen megfelelő segítséggel, győzedelmeskedhetünk felette!