fák

Natural

Minden a természetesség jegyében!

Csak természetesen….

Természetes alapanyagokAmióta világ a világ az ember és a természet között, kölcsönös vonzás alakult ki. Nem véletlenül mondják, hogy az egészség alapjait a természetesség képzi. Azonban a világ felgyorsult, és hatalmas változáson, fejlődésen ment keresztül, és a természet egyre inkább háttérbe szorul. Ennek azonban gátat kell szabni, hiszen a természet nélkül nem tudunk élni.

 

Az eredeti Natural Swiss termékek, éppen ebből kifolyólag, kiemelt figyelmet fordít minderre, vagyis nagy hangsúlyt fordít a termékeiben való természetesség megőrzésére. Kizárólag természetes alapanyagokat használnak a termékeikhez, így a szervezet öngyógyító ereje is visszaáll a régi kerékvágásba.

 

A termékek, szigorú minőség ellenőrzésen mennek keresztül. Minden mellékhatást, és allergiát kiváltó anyagot mellőznek a termékek gyártásakor. Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Ellenőrzött bio termesztésből, vagy védett termőhelyen történő gyűjtésből származnak.

 

Például:

 

C-vitamin: narancs

B1-vitamin : barnarízs

Kalcium: tej
B6-vitamin: szójabab...

 

Természetes alapanyagokOrvosok és gyógyszerészek vesznek részt a termékek előállításában. Az alkotórészek összhatásának való figyelembe vétele mellett. Kiemelt figyelmet fordítva az alapanyagok minőségére, válogatására.

A Natural termékek tehát az emberi szervezetre ártalmatlan alapanyagok összességéből áll. Jótékony hatást gyakorolnak a szervezetre, és a túl adagolástól sem kell tartanunk. Kiváló kiegészítő, mely napjainkban nélkülözhetetlen az emberek számára. Csecsemő kortól, idős korig, találkozhatunk kiegészítő termékekkel, melyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre.

A Natural Swiss, garantálja a kiváló minőséget, minden ember számára.