fák
A kaktusz legyen veled

A kaktusz gyógyító ereje

 

Figyelj oda, mit eszel!

Nopalin kaktuszA gyors éttermek folyamatos terjedésével, egyre több súlyproblémával küzdő emberrel találkozhatunk. Ezek a gyorsan elkészíthető, úgymond műanyag ételek nem gyakorolnak éppen jótékony hatást az emberi szervezetre. Napjainkban nagyon sok ember választja ezt az étkezési módot, mert idő hiányában nincs más választásuk, vagy legalábbis ezt gondolják. A hiányos táplálkozás, az egészségtelen étkezés, a mozgás hiányos élet, azonban előbb vagy útobb megbosszúlja önmagát. Az anyagcsere ugyanis lelassulhat, az emésztés felborul, és ha erre fittyet hányunk, akkor bizony megbosszúlja önmagát.

 

Milyen módon? A lelassult anyagcsere folyamán, a melléktermék nehezen tud majd távozni a szervezetből. Ez lerakódást képez a tápcsatornában, és folyamatos telitettséget eredményez, székrekedéshez vezethet. Ha erre már felfigyelt, akkor nagyon fontos, hogy kielemt figyelmet fordítson arra, hogy minél több ballasztanyagot vigyen a szervezetébe, már megfelelő táplálékkal!

 

A ballasztanyag ugyanis segíti az anyagcserét, és nagy mértékben rásegít az emésztésre.

 

A sivatagi csoda!

Nopalin kaktuszIsmert, és különleges ballasztanyag a sivatagi fügekaktusz, vagyis a Nopal. Rendkívüli hatást gyakorol az emberi szervezetre. Már az ősi indián civilizáció és rájött arra, hogy milyen jótékony hatást gyakorol a szervezetre. Előszeretettel alkalmazták, szíverősítőként, illetve tüdőgyulladásos tünetekre egyaránt. Ma már elterjedt fogyasztási cikként ismerhetjük. Sok hasznos fehérjét, poliszacharidot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A Nopal fogyasztása a civilizációs megbetegedések megelőzésében nyújt kiváló segítséget. Rendszeres fogyasztása, javítja az emésztést, csökkenti, szinten tartja a vércukorszintet, szabályozza a máj, a vese funkciókat, és tisztítja a vastagbél alsó részét.

 

Nopal: fügekaktusz…

Nopalin kaktuszA Nopal, vagyis a fügekaktusz fogyasztása, minden korosztály számára ajánlott. Nagyon erős antioxidáns hatása révén, kiváló segítséget nyújt az emberi szervezet számára, immunerősítés szempontjából is. Nyolc esszenciális aminosavat tartalmaz, és számtalan vitamint, ásványi anyagot. Antioxidáns hatása: szabályozza a vércukor szintet, a testsúly szabályozásában is jótékony szerepet tölt be, tisztítja a vastagbelet, segíti a májfunkciót.

 

 

 

Salaktalanítás, a Nopal segítségével…

Nopalin kaktuszA salaktalanítás minden ember életében nagyon fontos szerepet tölt be. Nagyon fontos tudni, hogy az évek folyamán, nagyon sok olyan anyag rakódik le a szervezetben, melyet nehezen tudunk “kitakarítani” onnan, sőt ha nem foglalkozunk vele, akkor előbb, utóbb komoly problémákat eredményezhet. A salaktalanítás segítségével azonban mindez elkerülhető. A Nopal a benne lévő rostok, és nyákképző anyagok segítségével, megakadályozzák a túlzott gyomorsav termelődést, leköti az epesavat, csökkenti a koleszterin felszívódást, növeli a széklet súlyát, gyakoriságát, és javítja az állagát, ami azt jelenti, hogy nem kell székrekedésről tartanunk az alkalmazása során. Salaktalanító hatása tehát kíváló!

 

Nopal és a narancsbőr

 

Nopalin kaktuszMivel a Nopal jótékony hatást gyakorol a szervezetre, méregtelenítő hatása kifogástalan, vízhajtó hatású, csökkenti a cellulitisz kialakulását. A narancsbőr, minden hölgy legnagyobb ellensége, hiszen ki ne szeretne feszes bőrt, feszes popsit. A Nopal segítséget biztosít mindenki számára a narancsbőr elkerülésében. Folyamatos alkalmazása feszes bőrt eredményez. Olvasson többet a cellulit megszűntetéséről.

 

 

 

Étvágycsökkentés, fogyókúra, a Nopal segítségével!

Nopalin kaktuszA helytelen étrend, a gyorsételek fogyasztása végett, egyre több ember kűzd súlyproblémákkal. Ha nem szabunk gátat mindennek, akkor sajnos komoly következményekkel is számolnunk kell. A Nopal kiváló segítséget biztosít minden ember számára az étvágycsökkentésben, a fogyókúrában egyaránt. Gazdag rost tartalma miatt, könnyed segítség az emésztésben, a salaktalanításban. A jóllakotság érzetét kelti,  becsapva ezzel gyomrunkat, és kevesebb ételt fogyasztunk általa. Kattintson és olvasson többet az eredményes fogyókúra segítőjéről a Nopalról.

 

Szénhidrátok, kontra Nopalin, Nopal:

Nopalin kaktuszA fügekatusz kedvező hatást gyakorol az emberi szervezetre. Nagyon sok területen segítő jobbat nyújt, vagyis nagyon sok területen jótékony hatást gyakorol. Összetevőinek köszönhetően, segíti a hasnyálmirigy működését. és szabályozza a koleszterin szintet. Különösen ajánlott a fogyasztása, cukorbetegek számára, ugyanis a szénhidrát-anyagcserére gyakorolt kedvező hatása végett, javítja a cukorbetegek állapotát. Stabilizálja a vércukor szintet. Olvasson a diabetesről bővebben!

 

A Nopal neked is segít! Hogy miben? Lássuk még egyszer összegezve!

Nopalin kaktuszSzervezetünket, nap, mint nap külső tényezők befolyásolják, hatással vannak ránk, a testünkre. A sok negatív dolgot az életünkben, valamilyen módon ellensúlyoznunk, és ehhez elengedhetetlen egy tökéletes segítség. Lássuk a Nopal miben segít nekünk:

Csökkenti az étvágyunkat, gyorsítja az anyagcserét, ez által könnyebben veszítünk túlsúlyunkból, felszaladt kilóinkból. Megszabadít minket a narancsbőrtől, a lerakódott salakanyagoktól, a mérgektől. Kattintson és olvasson többet a lúgosítás fontosságáról.

Akárhogy is nézzük, kiváló hatást gyakorol az emberi szervezetre. Éljünk a természet erejével!