fák

Mire jó a nopalin kaktusz?

 

Nopalin kaktuszIsmert, és különleges ballasztanyag a sivatagi fügekaktusz, vagyis a Nopal kaktusz. Rendkívüli hatást gyakorol az emberi szervezetre. Már az ősi indián civilizáció és rájött arra, hogy milyen jótékony hatást gyakorol a szervezetre. Előszeretettel alkalmazták, szíverősítőként, illetve tüdőgyulladásos tünetekre egyaránt. Ma már elterjedt fogyasztási cikként ismerhetjük. Sok hasznos fehérjét, poliszacharidot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A Nopal fogyasztása a civilizációs megbetegedések megelőzésében nyújt kiváló segítséget. Rendszeres fogyasztása, javítja az emésztést, csökkenti, szinten tartja a vércukorszintet, szabályozza a máj, a vese funkciókat, és tisztítja a vastagbél alsó részét.

Figyeljen az étrendre!

A gyors éttermek folyamatos terjedésével egyre több súlyproblémával küzdő emberrel találkozhatunk. A hamar elkészíthető, úgymond műanyag ételek nem gyakorolnak túlságosan jótékony hatást az emberi szervezetre. Márpedig napjainkban sok ember választja ezt az étkezési módot, mivel idő hiányában nincs más választásuk - vagy legalábbis ezt gondolják.

A hiányos táplálkozás, az egészségtelen étkezés, a testmozgást mellőző élet azonban előbb vagy utóbb megbosszulja önmagát. Az anyagcsere lelassulhat, kialakulnak emésztési zavarok, s ha erre fittyet hányunk, abból bizony baj lehet.

Hogyan? A lelassult anyagcsere miatt a melléktermék nehezen tud távozni a szervezetből. Ez lerakódást képez a tápcsatornában és folyamatos telítettséget eredményez, szoruláshoz vezethet. Ha ez már megtörtént Önnel, nagyon fontos kiemelt figyelmet fordítania arra: minél több ballasztanyagot vigyen a szervezetébe, már megfelelő táplálékkal!

A ballasztanyag ugyanis segíti az anyagcserét és nagymértékben támogatja az emésztést.

 

Nopal: fügekaktusz…

Nopalin kaktuszA Nopal, vagyis a fügekaktusz fogyasztása, minden korosztály számára ajánlott. Nagyon erős antioxidáns hatása révén, kiváló segítséget nyújt az emberi szervezet számára, immunerősítés szempontjából is. Nyolc esszenciális aminosavat tartalmaz, és számtalan vitamint, ásványi anyagot. Antioxidáns hatása: szabályozza a vércukor szintet, a testsúly szabályozásában is jótékony szerepet tölt be, tisztítja a vastagbelet, segíti a májfunkciót.

 

 

 

Salaktalanítás, a Nopal segítségével…

Nopalin kaktuszA salaktalanítás minden ember életében nagyon fontos szerepet tölt be. Nagyon fontos tudni, hogy az évek folyamán, nagyon sok olyan anyag rakódik le a szervezetben, melyet nehezen tudunk “kitakarítani” onnan, sőt ha nem foglalkozunk vele, akkor előbb, utóbb komoly problémákat eredményezhet. A salaktalanítás segítségével azonban mindez elkerülhető. A Nopal a benne lévő rostok, és nyákképző anyagok segítségével, megakadályozzák a túlzott gyomorsav termelődést, leköti az epesavat, csökkenti a koleszterin felszívódást, növeli a széklet súlyát, gyakoriságát, és javítja az állagát, ami azt jelenti, hogy nem kell székrekedésről tartanunk az alkalmazása során. Salaktalanító hatása tehát kíváló!

 

Nopal és a narancsbőr

 

Nopalin kaktuszMivel a nopal jótékony hatást gyakorol a szervezetre, méregtelenítő hatása kifogástalan, vízhajtó hatású, csökkenti a cellulitisz kialakulását. A narancsbőr  minden hölgy legnagyobb ellensége, hiszen ki ne szeretne feszes bőrt, feszes popsit?

A Nopal segítséget nyújt a narancsbőr kiküszöbölésében. Folyamatos alkalmazása feszes bőrt eredményez.

 

 

 

Étvágycsökkentés, fogyókúra, a Nopal segítségével!

Nopalin kaktuszA helytelen étrend, a gyorsételek fogyasztása miatt egyre több ember küzd súlyproblémákkal. Ha nem gátoljuk meg mindezt, sajnos komoly következményekkel is számolnunk kell. A nopal kitűnő segítség az étvágycsökkentésben, a fogyókúrában egyaránt.

Gazdag rosttartalma miatt könnyedén hozzájárul a jó emésztéshez, salaktalanításhoz. A jóllakottság érzetét kelti, becsapva ezzel gyomrunkat, s kevesebb ételt fogyasztunk általa.

 

Szénhidrátok, kontra Nopalin, Nopal:

Nopalin kaktuszA fügekatusz kedvező hatást gyakorol az emberi szervezetre. Nagyon sok területen gyakorol jótékony hatást. Összetevői támogatják a hasnyálmirigy működését, szabályozzák a koleszterin szintet. Különösen ajánlott a fogyasztása cukorbetegek számára, mivel a szénhidrát-anyagcserére gyakorolt kedvező hatásával javítja a cukorbetegek állapotát. Stabilizálja a vércukorszintet.

 

A Nopal neked is segít! Hogy miben? Lássuk még egyszer összegezve!

Nopalin kaktusz

Szervezetünket nap, mint nap külső tényezők befolyásolják, hatással vannak a testünkre. Valahogyan ellensúlyoznunk kell a sok negatív dolgot, s ehhez elengedhetetlen egy tökéletes segítség. Lássuk, hogyan nyújt nekünk segítő kezet a nopal!

Csökkenti az étvágyunkat, gyorsítja az anyagcserét, ezáltal könnyebben veszítünk túlsúlyunkból. Megszabadít minket a narancsbőrtől, a lerakódott salakanyagoktól, a mérgektől