fák
Paraziták jelenléte az emberi testben

Paraziták jelenléte az emberi testben

Pusztítsuk el a parazitákat!

 

- Puffadás, hasfájás, kimerültség, allergiák

parazita

csak néhány azon tünetek közül, melyet a beleinkben lakó élősködők okozhatnak. Nem elég csak megfelelően táplálkozni, tisztálkodni, figyelni az alapvető higiéniára, meg kell fékezni, meg kell előzni a paraziták elszaporodását az emberi testben. Érdekesség, hogy az emberek több mint kilencven százaléka érintett a paraziták okozta tünetekben.

Azonban most Ön, örökre megszabadulhat a parazitáktól, a paraziták okozta tünetektől, magától a parazitától! Mindegy, hogy Ön nő vagy férfi, mindegy az életkora. A kérdés csak annyi, hogy tenne-e a probléma ellen! A segítség ugyanis a rendelkezésére áll!

 

- Megfelelő higiénia

parazitaA tisztaság, fél egészség… mondják sokan! Nagy igazság, ugyanis ha nem tartjuk be az alapvető higiéniai szabályokat, akkor sokkal nagyobb esélyt adunk a paraziták szervezetünkben való letelepedésére. Fontos, hogy ne csak testünk tisztán tartására törekedjünk. Ha étkezünk, mindig mossuk meg a zöldségeket, gyümölcsöket, mosatlanul ne együnk meg semmit, hiszen ezek hiányában a paraziták elszaporodása szinte biztosan bekövetkezik. A húsételek elkészítése szintén körültekintést igényel, kerüljük a nyers húsokat. Törekedjünk a megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag bevitelre, immunrendszerünk mindenkori megóvására.

 

- Egészséges táplálkozás

parazitaNagyon fontos mind a fiatalok a gyerekek, és mind pedig a felnőttek számára a helyes táplálkozás. Célszerű minél változatosabban, többféle élelmiszerből összeállítani a táplálékunkat. Kerülendők, a nagyon zsíros, fűszeres ételek, a sóval csak mértékkel bánjunk, kerüljük, a mesterséges színezéket, és tartósítószert tartalmazó ételeket. A cukrot próbáljuk meg helyettesíteni mézzel. Fogyasszunk napi 2,5l -3 l vizet. Ha egészségesen táplálkozunk gátat szabunk a paraziták elterjedésének az emberi testben.

 

- Paraziták kontra betegségek

Szinte mindenkiben élnek paraziták, más szóval élősködők, különösebb tünetek okozása nélkül. Tünetek, csak abban az esetben jelentkeznek, ha nagyon nagy számban elszaporodtak a testünkben a paraziták. Sajnos akár évekig is élhetnek az emberi testben paraziták, különösebb tünet produkálása nélkül. Nagyon sok betegség okozója lehet a parazita. Mivel a beleink egészsége nagyban meghatározza immunrendszerünk állapotát, kellő figyelmet kell fordítani erre a problémára. A nem megfelelő, helytelen táplálkozás, nagyban hozzájárul, a paraziták elszaporodásához, és kiváló lakhelyet biztosítanak számukra.

 

- Figyelj a tünetekre

parazitaAmennyiben gyakran előfordul, haspuffadás, kimerültség, aluszékonyság, hasmenés, hasfájás, fogyás, erős gyanút kelthet bennünk, hogy parazita telepedett meg a testünkben, azon belül is a beleinkben. Ha a bélrendszerünk nem működik megfelelően, akkor nagy esélyünk van arra, hogy immunrendszerünk is előbb vagy utóbb felmondja a szolgálatot, ami komoly következményekkel is járhat! Ha ezen tünetek huzamosabb ideig fenn állnak, célszerű felkeresni a házi orvost, és széklet vizsgálatot kérni. Immunrendszerünkről itt olvashat többet!

 

- Megelőzés

parazitaHázilagos módszerrel is neki eshetünk a probléma orvoslásának, mégpedig sok fokhagyma, és tökmag fogyasztásával. Azonban ez a két összetevő önmagában csak akkor elegendő, ha még kezdetleges állapotában kapjuk el a dolgok végét. Ha már petékkel, és kifejlett példányokkal is számolnunk kell, akkor komplexebb, összetettebb módszerre lesz szükségünk a paraziták kiirtásához.

 

 

 

- Apró lépések a megtisztulás felé

parazitaHa szerencsénk van, akkor könnyen megszabadulhatunk az élősködőktől, a parazitáktól. Amint sikerül kitisztítani a szervezetünket, kisöpörni a parazitákat a szervezetünkből, fontos hogy a megelőzésre is koncentráljunk, hogy többet ne kerüljünk ilyen kellemetlen helyzetbe. Fontos, hogy találjunk egy olyan terméket, melyek összetevői természetes alapanyagok, és segítségükkel, többet nem kell félnünk a parazitáktól. A béltisztító kúra segítségével könnyedén megtisztíthatjuk szervezetünket. Az alattomos paraziták, az emberi test kéretlen lakói többé nem okoznak egészségügyi problémát, amennyiben a kúrát alkalmazza. Kattintson ide: és ismerje meg a Vitaland Anti-parazita táplálék kiegészítőt (Parasic®)! Mely kiváló segítség lehet ebben. Hiszen alap összetevői a parazita kiírtására épülnek. (Fokhagyma, tökmag, zöldtea, búzafű, izsópfű kivonat, Pau’ D Arco, borsmenta, édeskömény, máriatövis, kakukkfű, orvosi tárnics, örménygyökér, zsálya, kurkuma, lósóska, és növényi magnézium)

A termék, összetevői révén, anti-parazita hatással rendelkezik. Használata során a szervezet egészéből elpusztítja az élősködőket, és azok petéit. Mivel válogatott gyógynövényekből tevődik össze, biztosítja minden ember számára a tökéletes bélmüködést, az anti-parazita hatást. Nagy odafigyeléssel, és gondos segítséggel, könnyedén megszabadulhatunk a szervezetünkben lévő élősködőktől.