fák
Az egészséges bélflóra helyreállítása probiotikummal

Az egészséges bélflóra helyreállítása probiotikummal

Probiotikum, az egészséges bélflóra érdekében!

 

probiotikumA probiotikum jótékony hatása az emberi szervezetre: Vélhetően a probiotikumokról sokan hallottak már. Ezek olyan jótékony baktériumok, amelyek az emberi szervezetben laknak, viszont nem okoznak egészségkárosodást, se megbetegedést. Abban az esetben, ha több az emberi szervezetben a jótékony baktérium, képesek kiszorítani a betegségeket, nem adnak utat a fertőzésnek, vagy a vírus letelepedésének. Ellenkező esetben jó eséllyel indul az ember a megbetegedések felé, éppen ezért célszerű valamimlyen úton pótolni a hiányzó mennyiséget.

 

- Mikor vegyük előtérbe?

probiotikumA tavaszi és őszi időszakok alatt kifejezetten ajánlott kúraszerűen probiotikumokat szedni, ugyanis az évnek ezen szakaszaiban nagyon fogékonyak vagyunk a megbetegedésekre. Az évi kétszeri tisztító kúra elvégzése mindenki számára javasolt, legyen az lé böjt kúra, vagy tisztító kúra, esetleg kiadós méregtelenítő kúra. Célszerű a kúra végeztével probiotikumot szedni, ugyanis a tisztító kúra során nem csak a méreg illetve salakanyag távozik a szervezetünkből, hanem a fontos ásványi anyagok és vitaminok egyaránt. A szervezetünk csak akkor képes elegendő mennyiségben termelni probiotikumokat, ha a bélflóránk tökéletesen működik. Betegség, legyengülés következtében a probiotikumok termelődése csökken, ilyen esetben ajánlott tehát mindenképpen célszerű a probiotikum szedése mellett dönteni.

 

- Antibiotikum és Probiotikum:

probiotikumAz orvosok többsége az antibiotikum kúra alatt is javasolja a probiotikumok szedését. Jótékony hatása miatt a probiotikum sokat segít az általános felerősödésben, illetve a közérzet javításában egyaránt. Az antibiotikumok szedése egy oldalról kedvező az emberi szervezetre, hiszen eltűnteti a káros baktériumokat, viszont ezzel egyidejüleg a jótékony baktériumokra is hatással van. A jótékony baktériumok csökkenésével a szervezet veszít az ellenállóképességéből, ezért célszerű a probiotikumok pótlása. Az antibiotikum kúra alatt így mindenképp javasolt a probiotikumok alkalmazása!

 

- Bélflóra, és egészségünk:

probiotikumBélflóránk egyensúlyának felborulása esetén számos tünetet fedezhetünk fel. Az antibiotikumos kúra alatt fellépő tünetek, mint hasmenés, hányás, gyakori puffadás, többször előforduló hányinger, vitaminhiány, és még megannyi egyéb tünetből a bélflóra sérülésére következtethetünk! Jelen említett problémák észlelésénél javasolt a bélflóra helyreállítása, ilyenkor törekedjünk a probiotikumok pótlására. A bélflóra szerepe az egészség megőrzésben játszik nagyon fontos szerepet, mindemellett kiemelt fontossággal bír az immunrendszer megfelelő működésében. A bélflóra károsodására gyanakodva a legfontosabb tehát, hogy mielőbb helyre állítsuk, hiszen csak a bélflóránk segítségével lesz egészségi állapotunk kifogástalan.

 

- Bélflóra helyreállítása:

probiotikumAz egészséges bélflóra visszaállításához számtalan módszerrel találkozhatunk, de csak egy emelhető ki, amely tökéletes segítséget nyújt az egyensúly eléréséhez, ebben segít a probiotikum. Sokak számára az élőflórás joghurtok alkalmazása elegendő a bélflóra egyensúlyának elérésében, ami igaz javít a helyzeten, viszont teljes mértékben nem nyújt megfelelő és elegendő segítséget a szervezet számára. A tökéletes megoldást a probiotikus készítmények adhatják meg, melyek szedésével folyamatosan fenn tartható az egészséges bélflóra állapota. A probiotikum feladata jótékony baktériumokat juttatni a szervezetbe, amelynek segítségével alakul ki a tökéletes egyensúly a beleinkben. Így állhat helyre teljes mértékben a bélflóra!

 

- Jótékony baktériumok hatása a szervezetünkre:

probiotikumA jótékony baktériumok képesek csak jótékony hatással lenni az emberi szervezetre. Segítségükkel növelik az emésztés hatékonyságát, mindemellett teljes mértékben megfékezik a káros baktériumok megtelepedését a szervezetünkben és a bélrendszerünkben. Ennek következtében az immunrendszerünk állapota kifogástalan lehet, és nem kell többé tartanunk a betegségektől sem. A téli időszak mindig veszélyt jelent az ember számára, hiszen az év ezen szakában sokkal könnyebben megfázunk. Szervezetünk a természetes vitaminforrások hiányában nem marad stabil. A jótékony baktériumok közül az egyik legismertebb a lactobacilus acidophilus, ami minden probiotikus készítmény alapját képezi. A Lactobacillus acidophilus tulajdonképpen olyan tejsavbaktérium fajta, amely a jótékony baktériumok egyike. Feladata meggátolni a gombák és a baktériumok elszaporodását a szervezetben, mindemellett segít a székrekedés megelőzésében. Kiválóan javítja az immunrendszer állapotát, segít csökkenti a légúti megbetegedések kialakulását. Kattintson ide: és ismerkedjen meg egy olyan kedvező termékkel, amely összetevői között fellelhető a Lactobacilus acidophilus és nagyon sok egyéb jótékony baktérium fajta is, mint például: Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus Salivarius. Ez a tökéletesre fejlesztett termék a Probiotix®, amely egy probiotikus étrend kiegészítő. A Probiotix® probiotikus étrend kiegészítő készítmény kilenc probiotikus baktérium fajból áll, szakszerűen előállított probiotikum keverék, egészséges étrend kiegészítő. A kiváló öszeállításának köszönhetően pótolja és biztosítja a szervezet számára szükséges jótékony baktériumokat.

- a probiotikum életképes baktérium fajokat tartalmaz, fagyasztott vagy szilárd halmazállapotban

- a Swiss Probiotix®, fagyasztott-szárított por formájában vagy kapszulában kerül forgalomba. Laktózmentes, így tejet nem tartalm

- a probiotikum csak bélben oldódik és ellenáll a gyomorsavnak

- igen jótékony baktérium táplálék a szervezet számára

- ez a probiotikum egyáltalán nem tartalmaz búzát, koffeint, szóját, kukoricát, cukrot, tojást, tejet, tartósítószert és szinezéket sem!