fák

Szempillanövesztés

A dús és hosszú szempillák titka

- Még a spirálozás után sem vagy megelégedve a pilláid sűrűségével és hosszával? Változtass ezen!

 

SzempillanövesztésMinden hölgy életében nagyon fontos szerepet játszik a külső. Minden nő törekvései között szerepel, hogy a megjelenése mindig, minden esetben kifogástalan legyen, és minden tekintetben tökéletes. Ki ne vágyna hosszú, dús és erős szempillákra? Azonban sajnos a genetika közbe szól. Nem mindenkinek adatik meg a  tökéletes és dús szempilla. Ma már számtalan olyan kozmetikai terméket találhatunk, mely segítséget biztosít a tökéletes és hosszú pillák elérésében. Tehát senkinek sincs félnivalója, hiszen a dús és hosszú szempilla könnyedén elérhető!

 

 

- Optikailag megnövelt szempillák,

Szempillanövesztésa természetes tükröződés fényében: Sok embert nagy mértékben zavar, hogy csak látszólagosan, és alkalmakkor tudja szempilláit tündöklővé varázsolni. Ma már számtalan olyan szempilla spirál van forgalomban, mely látszólag segítséget biztosít mindebben, de hosszú távon sajnos nem oldja meg a problémánkat, vagyis nem eredményes számunkra tökéletes pillákat.

 

 

- A műszempilla segíthet?

SzempillanövesztésNapjainkban nagyon nagy divatnak számít a műszempilla, melyet főként olyan hölgyek részesítenek előnyben, kiket kicsiny pillákkal áldott meg a természet. Bár természetes hatás érhető el általa, mégis másfél, két havonta gondoskodnunk kell a pótlásról, akár csak a műkörmök esetében. A műszempilla is lehet segítség, azonban hosszú távon ez sem jelent számunkra kiváló megoldást.


 

 

 

- Házi praktikák

Szempillanövesztésa szempillanövesztésre, számtalan található. Talán az egyik legismertebb a ricinus olaj, melyet a ricinus magból nyernek ki. Beszélhetünk a vazelinről, melyről az a hír járja, hogy folyamatos használat mellett, kondicionálja, és megvastagítja a szempillákat. Vagy akár beszélhetünk az argán olajról is, mely ugyanezen hatást biztosítja, akár csak a vazelin. A házi praktikák, az otthonunkban is könnyedén kivitelezhetőek, azonban mégsem biztosítanak számunkra száz százalékos változást, vagyis hosszú távon nem nyújtanak megfelelő segítséget.

 

-Házi praktikák helyett,

érdemes egy olyan szerben gondolkodnunk, mely komplex hatása révén azt biztosítja számunkra, melyre vágyunk, a szempillanövesztést. Célszerű megkeresnünk azon anyagokat, melyek ténylegesen szempillanövesztő hatást gyakorolnak pilláinkra. Többek között, az oligopeptid, és a dekapeptid is ezen anyagok közé tartoznak. De vajon mi lehet annak a terméknek a neve melyben ezen összetevő is fellelhetők? Hallott-e már a Renokin Lashlash szempillanövesztő szerről? A Renokin Lashlash szempillanövesztő szert a hajtőre kell felvinni, általában az esti órákban és folyamatos használata révén, dús, és hosszú szempillát eredményez. Összetevői között megtalálható, az Oligopeptid-54 , dekapeptid-10, dekapeptid-18, Acetyl dekapeptid-3, és az oligopeptid-42. A Renokin Lashlash lényege, hogy minőségi javulást eredményezzen a szempillanövesztés terén, hogy olyan külső képet eredményezzen, melyre már oly régóta vágyott.