fák

Vitaminok

Vitaminok

Megfelelő vitaminok és ásványi anyagok hiányában szervezetünk nem működhet megfelelően. Ezért fontos, hogy biztosítsuk a szervezetünk számára a megfelelő mennyiséget belőlük. Sajnos olyan világot élünk, amikor a szintetikus és műanyagok nagyobb sikernek örvendenek, mint a természetes hatású vitaminok , természetes források. Az emberek többsége csak azt tartja szem előtt, hogy dobozon szerepeljen a „vitamin” szó – gyorsan bekapnak egy szemet és a napi vitamin szükséglet le is van tudva. Ez helytelen, mivel igenis figyelmet kell fordítani arra, milyen vitamint veszünk be, vagy hogy az egyáltalán vitamin-e. Előfordulhat ugyanis, hogy nem igaz, amit a csomagoláson olvasunk.

- Vitaminokat

számtalan formában juttathatunk a szervezetünkbe. Akár gyümölcsök, zöldségek segítségével, akár étrend kiegészítők segítségével. Csak rajtunk áll, vagy bukik, hogy immunrendszerünk, vajon ellenálló lesz-e. Sajnos nagyon sok ember megfeledkezik arról a tényről, hogy mennyire fontos lenne, a béltisztítás évente legalább egyszer, illetve a méregtelenítő kúra beiktatása az életünkbe. Sokan nem tudják, de sajnos igaz, hogy ehetünk mi száz kilónyi vitamint is, ha a szervezetünket nem tisztítjuk meg a sok éve lerakódott méreganyagtól, illetve a nyálkás salakanyagtól, ugyanis mindezek mellett, nem biztosítunk teret a vitaminok felszívódásának! Nagyon fontos lenne minden ember számára, az évente minimum kétszeri alkalommal történő tisztítókúra, a méregtelenítés ahhoz, hogy mindig megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag legyen szervezetünkben.

 

- Vajon miben található a legtöbb

VitaminokA, vagy akár B, vagy akár C-vitamin? Vitaminforrásaink igazán széles skálát vonultatnak fel előttünk. Vegyük például az A-vitamint. A-vitaminban gazdagok tengeri halaink, melyek Omega 3 zsírsavakat is tartalmaznak. Az élesztő, a búzacsíra, és a mogyoró, B1 vitaminban gazdag forrásaink, melyek elősegítik az idegrendszer megfelelő működését, illetve segítséget biztosít a szénhidrátok lebontásában. Bezséljünk néhány szót a sajtról. A Sajt, B2 vitaminban gazdag termék, melyet valljuk be előszeretettel fogyasztunk a minden napokban. Segítséget biztosít az anyagcsere folyamatok helyre állításában, valamint kiválóan hat az emésztésre. Csipkebogyó. Úgy gondolom, hogy mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a csipkebogyó kimondottan gazdag C-vitamin forrásunk, melyből készíthetünk teát, vagy akár lekvár formájában is fogyasztható. Az immunrendszer kiváló erősítője. D-vitaminban gazdagok a tejtermékek, a tojáshéjpor, mely nélkülözhetetlen a csontok felépítésében. E-vitaminban gazdag a dió. Lassítja az öregedés folyamatát, véd a szívbetegségek, és a rák ellen! A leghatékonyabb, zsíroldékony antioxidáns, napjainkban. A természet biztosítja számunkra a természetes vitaminforrásokat, érdemes élni minden olyan lehetőséggel, mely adott számunkra, és a hétköznapokban is könnyedén elérhetjük.

 

- A gyógyító búzafű,

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúranapjainkban nagyon nagy népszerűségnek örvend. Számtalan pozitív hatása ismert, melyet az emberi szervezetre gyakorol. A búzafű,a  frissen kihajtott búza. Számtalan hasznos anyagot tartalmaz, mint például: klorofill, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, és enzimek. Jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre, melynek leve frissen préselve érhető el számunkra. A búzafűről azt tartják, hogy az örök fiatalság elérhető forrása. Jelenleg a világ egyik legnépszerűbb táplálék kiegészítője, ugyanis a búzafűlé, tartalmazza az összes olyan ásványi anyagot, melyre a szervezetünknek szüksége van! Tökéletes fehérje forrás, és a leggazdagabb A és C-vitamin forrásaink egyike.


 

- Az immunerősítés

Vitaminokminden ember számára nagyon fontos. Az év minden szakában szükségünk van megfelelő mennyiségű vitaminra és ásványi anyagra a szervezetünkben, hiszen e nélkül, felborul az immunháztartásunk, és szabad teret biztosítunk a baktériumok letelepedésének, illetve a vírus fertőzéseknek egyaránt. Ma már létezik olyan komplex megoldás, melynek segítségével, az immunrendszerünk folyamatosan szinten tartható, akár nyáron, akár télen. Célszerű a természetes összetevökből álló készítményeket választanunk, hiszen ennek segítségével stabilan tarthatjuk az egészségi állapotunkat. Ha ide kattint, akkor megismerkedhet egy olyan termékkel, mely jótékony hatást gyakorol a szervezetünkre, nagyon magas antioxidáns hatása lévén. Számtalan ásványi anyagot és vitamint tartalmaz: ( C-vitamin, K1- vitamin, D3 vitamin, Béta-karotin, Kálcium- karbonát, magnézium, barnaalga kivonat, Na-szelenit, Cink-oxid, Réz-szulfát,  Nátrium-molibdát, Króm-szulfát-hidrát, mangán-klorid, búzafű liszt, spirulina alga por, ginseng kivonat, zöldtea kivonat, ananász juice por, papain enzim, magnézium-sztearát, )

Detox Vital Immunerősítő antioxidáns formula segítségével, enzimeket, ásványi anyagokat, aminosavakat, vitaminokat tartalmaz, melyek az emberi szervezet számára nélkülözhetetlenek! . Az emberi szervezetbe folyamatosan rakódnak le méreg anyagok, melyek bekebelezik a vitaminokat, ásványi anyagokat, ezzel csökkentve az ellenálló képességet, és ezzel szabad teret nyitva a betegségek felé! Fontos, hogy még időben elkezdjünk gondoskodni a immunrendszerünkről!